Gündem Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu: Cesedi maskeyle çıkarıldı

Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu: Cesedi maskeyle çıkarıldı

Paylaş
Yalnız yaşadığı evinde ölü bulundu: Cesedi maskeyle çıkarıldı

İzmir Göztepe'de yalnız oturan 86 yaşındaki Mehmet Emin, kokudan rahatsız olan komşularının ihbarı üzerine eve gelen polis ekipleri tarafından ölü bulundu. Yaşlı adamın cenazesini çıkaran görevliler, evi saran kökü koku nedeniyle maske takmak zorunda kaldı

Göztepe'deki bir apartmanın 6’ncı katında yalnız yaşayan Mehmet Emin’in oturduğu daireden kötü kokular gelince rahatsız olan ve kuşkulanan komşuları, durumu polise bildirdi.

Haberin Devamı

Evin kapısı çilingir yardımıyla açıldı. Dayanılmaz ağır kokunun yayıldığı eve giren polis, banyoda yaşlı adamın cesedini buldu.

Polis ve adli tıp doktorunun evde yaptığı incelemede, yaşlı adamın günler önce yaşamını yitirdiği belirlendi. Evdeki incelemelerin ardından cesedin çıkarılması için İzmir Büyükşehir Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü ekiplerinden yardım istendi.

İLK EKİP KOKUDAN İÇERİ GİREMEDİ

Ancak gelen ekipler, koku nedeniyle cenazeyi dışarı çıkarmakta yetersiz kalınca, İtfaiye Daire Başkanlığı’ndan yardım istendi.

Özel giysili ve donanımlı AKS 110 ekipleri, maske takarak, yaşlı adamın cesedinin bulunduğu daireye girdi ve ceset torbasına koyarak apartmandan çıkardı.

Günler önce öldüğü belirtilen yaşlı adamın cenazesi, cenaze aracıyla morga kaldırıldı.

Haberin Devamı

14 daireli apartmanın sakinleri ve çevre esnafı, yaşlı adamı tanımadıklarını, zaman zaman apartmana girip çıkarken gördüklerini söyledi.

Yaşlı adam, İzmir’deki Yukarı Narlıdere Mezarlığı’nda toprağa verildi.

DHA