Merkez Yalova il müdürleri video konferansa katıldı

Yalova il müdürleri video konferansa katıldı

Paylaş
Yalova il müdürleri video konferansa katıldı

Yalova il müdürleri video konferansa katıldı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA, (DHA)- YALOVA SGK İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede ile Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk’un video konferans sistemi aracılığı ile 81 ildeki SGK, İŞKUR ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürleri ile görüşmesine katıldı.

SGK Yalova İl Müdürü Mehmet Salih Aydın, Çalışma ve İŞKUR İl Müdürü Erhan Dede ve Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Faruk Uysal, SGK İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’ndan bağlantıya katıldı. Bakanlık görev alanındaki 1’inci 100 günlük eylem planlanın başarıyla tamamlandığı, 2’nci 100 günlük eylem planının yürütüldüğü belirtildi. Bakan Selçuk; bakanlığın illerdeki temsilcileri olan üç il müdürlüklerinin görev alanlarının birbirlerinden ayrı ancak tamamlayıcı olduğuna dikkat çekti. Bu tamamlamayı gerçekleştirmek için koordinasyonun önemine vurgu yaptı. Yaşlı, çocuk, engelli, şehit ve gazilerin yanında emekliler, iş arayanlar, işçiler ve işverenleri ilgilendiren neredeyse tüm konuların birbiriyle bağlantılı olduğuna vurgu yaptı.

Bakan Selçuk, 2019 yılı için istihdam seferberliği başlatıldığını, il müdürlüklerinin özellikle teşvikler konusunda işçi ve işveren kesimlerini detaylı bilgilendirmesi gerektiğini, istihdamı artırmak için işveren ve işçi ile beraber var güçleriyle çalışmayı sürdüreceklerini söyledi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı