Merkez Yalova’da 2019 İstihdam Seferberliği ziyaretleri başladı

Yalova’da 2019 İstihdam Seferberliği ziyaretleri başladı

Paylaş
Yalova’da 2019 İstihdam Seferberliği ziyaretleri başladı

Yalova’da 2019 İstihdam Seferberliği ziyaretleri başladı

Süheyla GÖZDERELİLER/YALOVA,(DHA)-YALOVA Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yalova İŞ-KUR İl Müdürü Erhan Dede ile Yalova Sosyal Güvenlik İl Müdürü Mehmet Salih Aydın “İstihdam Seferberliği 2019” kapsamında üye ziyaretleri gerçekleştirdi.

İstihdam teşviklerinin iyi anlaşılması ve uygulanması konusunda ekstra hassasiyet gösteren Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ve kurum müdürleri, üyeleri ziyaret ederek seferberlik kapsamında, istihdam maliyetlerinin azaltılması ve rekabet gücünün arttırılması noktasında sağlanan destek ve teşvikler hakkında detaylı bilgiler verdiler.

Bu kapsamda Gürer Madencilik Yetkilisi Ercan Gürer, Uzmanlar Özel Yalova Hastanesi Yetkilisi Mustafa Yılmaz ile Özel Atakent Hastanesi Yetkilisi, Akkurt Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemalettin Akkurt ile görüşerek İstihdam Seferberliği 2019 teşvikleri hakkında bilgilendirmede bulundular.

Firmaların Yalova ve Türkiye ekonomisine önemli bir katma değer sağladığına dikkat çeken YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, “Devletimizin istihdam adına sağladığı bir dizi teşvikler var. Bunların her biri büyük fırsat. Sigorta primi ve maaş avantajı sağlayan birçok destekleme var. Bu teşviklerin her geçen gün büyüyen ve gelişen Yalova’nın kalkınmasına önemli katkı sunacağını dile getiriyoruz. Tüm üyelerimizin bu teşviklerden yararlanmasını önemle tavsiye ediyoruz” dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı