Antalya Yanal'ın '9 maçlık' özlem ihtimali

Yanal'ın '9 maçlık' özlem ihtimali

Paylaş
Yanal'ın '9 maçlık' özlem ihtimali

Yanal'ın '9 maçlık' özlem ihtimali

Tolga YILDIRIM/ANTALYA, (DHA) - SÜPER Lig'de oynadığı son 8 maçı kazanamayan Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe deplasmanında 3 puanın sahibi olmayı hedefliyor. Teknik direktör Ersun Yanal da kırmızı beyazlı takımla galibiyeti elde edip, kariyerinde daha önce Manisaspor'un başında 2006- 2007 sezonunda bir defa yaşadığı 9 maçlık galibiyet özleminin yenilenmemesi için sahaya çıkacak.
Süper Lig'in 2'nci haftasında Fraport TAV Antalyaspor ile Fenerbahçe pazar günü 21.45'te Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde karşılaşacak. Karşılaşmayı Halil Umut Meler yönetecek. Fraport TAV Antalyaspor deplasmanda oynayacağı maçın hazırlıklarına teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yaptığı antrenmanla devam etti. Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'ndeki antrenmanda kırmızı beyazlılar, koşu ve ısınmanın ardından top kapma ile pas çalışması gerçekleştirdi.
ANTALYASPOR 8 MAÇ SONRA KAZANMAK İSTİYOR
Fenerbahçe deplasmanından puanlarla dönmeyi hedefleyen Fraport TAV Antalyaspor, Süper Lig'de oynadığı son 8 maçı kazanamadı. Bu maçlarda 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle sahadan ayrılan kırmızı beyazlılar, daha uzun bir galibiyet hasretini en son Ekim 2019- Ocak 2020 arasında 11 karşılaşmada yaşadı. Fenerbahçe ile oynadığı son 8 Süper Lig maçının sadece birini kazanan Antalyaspor, bu karşılaşmalarda 4 mağlubiyet 3 beraberlikle sahadan ayrıldı. Kırmızı beyazlılar, bu maçlarda tek galibiyetini Ekim 2019'da 1-0'lık skorla İstanbul'da kazandı.
SON 4 MAÇTA İSTANBUL TAKIMLARINDAN PUAN KAZANDI
Fraport TAV Antalyaspor, Fenerbahçe'ye konuk olduğu son 5 Süper Lig maçının 3'ünden puanla ayrıldı. Kırmızı beyazlıların 2 galibiyet, 1 beraberlik 2 mağlubiyetle biten karşılaşmalardan önceki 20 müsabakasının 18'i mağlubiyetle sona erdi. İstanbul takımlarına konuk olduğu son 7 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Fraport TAV Antalyaspor, 1 galibiyet, 5 beraberlikle, son 4 ziyaretinden de puanla dönmeyi başardı.
ERSUN YANAL'IN 8 MAÇLIK GALİBİYET HASRETİ
Fraport TAV Antalyaspor'da Süper Lig'de forma giydiği son 7 maçta 6 gol atan Fredy Ribeiro, aynı sayıda golü daha önceki 63 karşılaşmada kaydetti. Süper Lig'de görev yaptığı son 8 maçı kazanamayan 3 beraberlik, 5 mağlubiyetle tamamlayan Ersun Yanal'ın, teknik direktörlük kariyerinde daha uzun sadece bir galibiyet hasreti var. Tecrübeli teknik adam daha önce de 2006/07'de Manisaspor'un başında 9 maçlık galibiyet hasreti yaşadı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı