Türkiye (Son Dakika) Yangında ağır yaralanan kadına hastane aranıyor

Yangında ağır yaralanan kadına hastane aranıyor

Paylaş
Yangında ağır yaralanan kadına hastane aranıyor

Tekirdağ'ın Malkara İlçesi'nde evinde piknik tüpünün devrilmesi sonucu çıkan yangında 62 yaşındaki Zuriye Etik, ağır yaralandı. Malkara Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ve tedavi altına alınan Etik'in yanık ünitesi bulunan bir hastane bulunması için çalışmalar sürüyor

Malkara'nın Teteköy Mahallesi'nde oturan Zuriye Etik, eşi Mehmet Etik, koyunlarına bakmak için evden ayrılması ardından mutfakta yemek yaparken kullandığı piknik tüpünün devrilmesi sonucu yangın çıktı.

Alevlerin mutfağı sardığı yangında yaralanan Zuriye Etik, komşularının da yardımıyla dışarıya çıkarıldı. Haber verilmesi üzerine mahalleye itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. İtfaiye ekipleri alevleri kontrol altına alırken, yaralı Etik'e ilk müdahale ambulansta yapıldı. Malkara Devlet Hastanesi'ne götürülen Etik'e ilk müdahale burada yapılırken,vücudunda ikinci derece yanıklar meydana geldiği belirlendi.

Hastane yetkilileri, Etik'i yanık ünitesi bulunan bir hastaneye sevk etmek için İstanbul ve İzmir'deki hastanelerde araştırmalar yaptı. Ancak görüşülen hastanelerin yanık ünitelerinde yer bulunmadığı bildirilirken, yetkililer bu konuda çalışmaların sürdüğünü belirtti.

Murat YAYIN/MALKARA(Tekirdağ), (DHA)

Haberin Devamı