Türkiye (Son Dakika) Yangında bebeğini aşağıya atmaya çalıştı

Yangında bebeğini aşağıya atmaya çalıştı

Paylaş
Yangında bebeğini aşağıya atmaya çalıştı

İstanbul Esenyurt'ta 5 katlı bir binanın bodrum katında yangın çıktı. İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla kontrol altına alınan yangında ölen ya da yaralanan olmadı

Esenyurt Mehterçeşme'de 5 katlı bir binanın bodrum katında henüz bilinmeyen bir nedenle çıktı.

Haberin Devamı

MAHALLE SAKİNLERİ İTFAİYE EKİPLERİNE HABER VERDİ

Bodrum katta alevleri gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine kısa sürede itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

DUMANLAR BİNAYI SARDI

Yangının çıktığı bodrum katta dumanlar binayı sardı. Üst katlardaki dairelere sızan dumanlar apartman sakinlerine korku dolu anlar yaşattı.

"BEBEĞİ AŞAĞIYA ATMAYA ÇALIŞTI"

Yangını gören mahalle sakini Hüseyin Turan "Bir anda dumanlar yükselmeye başladı. En üstte aile vardı. Kadın bebeği aşağıya atmaya çalıştı. İtfaiyeyi aradık. İtfaiye ekipleri mahsur kalanları tahliye etti. Çocuğa oksijen tüpüyle müdahale ettiler. Herhangi bir can kaybı yok çok şükür" dedi.

İtfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışmasıyla yangın kontrol altına alındı. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken binada hasar meydana geldi.

Haberin Devamı

ANNE İLE BEBEĞİNİN KURTARILMA ANI KAMERADA

Üst katlarda mahsur kalan anne ile bebeğinin dumanlar arasında itfaiye ekiplerince kurtarılma anı cep telefonu kamerasına yansıdı.