Türkiye (Son Dakika) Yangından yasak aşk cinayeti çıktı!

Yangından yasak aşk cinayeti çıktı!

Paylaş
Yangından yasak aşk cinayeti çıktı!

İstanbul Küçükçekmece'de evli sevgilisi kendisini terk edince evini ateşe verdi. Olayda sevgilisinin babaannesi yanarak can verdi

Küçükçekmece İnönü mahallesinde 21 Mart 2016 tarihinde meydana gelen olayda 4 katlı bir evde yangın çıktı.

Haberin Devamı

İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürülürken, binanın çatı katında yaşayan Latife Çetinkaya’nın (76) dumandan zehirlenerek öldüğü tespit edildi.

YANGIN ZANNETTİLER KUNDAKLAMA ÇIKTI!

Önce normal bir yangınmış gibi soruşturulan olay, itfaiyenin raporunun kundaklama olduğunu bildirmesi üzerine yön değiştirdi.

İtfaiye ekiplerinin hazırladığı raporda, yangının sebebinin kapı önlerine yığılan odun parçalarının tutuşturulması sonucu çıktığının belirtilmesi üzerine soruşturmayı Cinayet Büro Amirliği ekipleri devraldı.

AYRILMAYI KABULLENEMEDİ

Polis yaptığı çalışmada, yanan evde oturan bir başkasıyla evli ve eşi il dışında bulunan Yağmur Ş.’nin, şüpheli Hasan Ö. ile arkadaşlık yaşadığı bir süre önce de ayrıldığı tespit edildi. Ancak Hasan Ö.’nün ayrıldığı için genç kadını sürekli tehdit ettiği öğrenildi.

Haberin Devamı

Polis yangının meydana geldiği yerdeki güvenlik kameralarını incelediğinde iki kişinin olay yerinden hızla kaçtığını belirledi. Bu kişilerden birinin Hasan Ö., olduğu ortaya çıktı.

Bu gelişme üzerine aranmaya başlanan Hasan Ö., gözaltına alındı. Hasan Ö.’yle birlikte o gün yanında olduğu iddia edilen S.T. de yakalandı. Cinayet Büro Amirliği’nde sorgulanan şüpheliler, olayla bir ilgilerinin bulunmadığını söyledikleri öğrenildi. Poliste işlemleri tamamlanan şüpheliler adliyeye gönderildi.

DHA