Manavgat Yangınzedelere küçükbaş hayvan desteği

Yangınzedelere küçükbaş hayvan desteği

Paylaş
Yangınzedelere küçükbaş hayvan desteği

Yangınzedelere küçükbaş hayvan desteği

MANAVGAT, (DHA)- MANAVGAT Belediyesi, hayırsever vatandaşların yardım ve destekleriyle, orman yangınlarında hayvanları ölen vatandaşlara küçükbaş hayvan dağıtımı yaptı.

Akdeniz Girişimci Kadınlar Derneği (AGİDER) tarafından, Manavgat halkına destek olmak amacıyla gönderilen küçükbaş hayvanlar, Manavgat Belediyesi tarafından yangınzede vatandaşlara dağıtıldı. Yapılan tespit çalışmasından sonra yeni küçükbaş hayvanlarına kavuşan vatandaşlar, anlamlı bir çalışmaya aracılık ettiği için Manavgat Belediye Başkanı Şükrü Sözen'e ve tüm hayırseverlere teşekkür etti.

Manavgat Belediyesi olarak, yardım kampanyasında gelen her yardımı, ihtiyaç sahiplerine hızlı bir şekilde ulaştırdıklarını ifade eden Başkan Şükrü Sözen, "Türkiye'nin dört bir yanındaki duyarlı vatandaşlarımız, Manavgat halkımızın bu zor günlerine kayıtsız kalmayarak destekte bulunmaya devam ediyor. Bizler de Manavgat Belediyesi olarak, bu yardımları doğru ellere ulaştırmak için gece gündüz demeden tespit çalışması yapıyoruz ve halkımıza ulaşmaya gayret ediyoruz. Belediye ekiplerimiz, yardımseverlerle koordineli bir çalışma yürüterek, vatandaşlarımızın yanında olmaya devam edecektir. Emeği geçen ve katkı sağlayan herkese yürekten teşekkür ediyorum" dedi.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı