Bilim - Teknoloji "Yanlışlıkla" yayınladı!
Paylaş
"Yanlışlıkla" yayınladı!

Facebook, pek çok kullanıcısının merakla beklediği yeni uygulmasını "yanlışlıkla" yayınladı!

Facebook'un Snapchat'e rakip uygulamasını Apple'ın uygulama mağazasında yayınlamasıyla yayından kaldırması bir oldu.

Slingshot adındaki yeni uygulama, kullanıcıların hayatlarındaki çeşitli "anları" fotoğraflar veya videolar vasıtasıyla paylaşmasına izin veriyor. Genel mesajları parmağınızı sürerek sonsuza dek silmeniz veya dokunarak cevap vermeniz mümkün oluyor. Sadece cevap vereceğiniz mesajları görebiliyorsunuz, böylece yeni içerik paylaşımı kaçınılmaz hale geliyor.

Uygulama, fotoğrafların üzerinde çizim yapmanıza, altyazılar eklemenize de izin veriyor. Pazartesi öğleden sonra App Store'da ortaya çıkan uygulama, sadece birkaç saat sonra kaldırılmış bulunuyor. Bir Facebook yetkilisi, yaptığı açıklamada Slingshot'u yanlışlıkla yayınladıklarını doğruladı ve şunları söyledi: "Slingshot ile gün içindeki anlarınızı birçok kişiyle aynı anda paylaşabileceksiniz. Uygulama çok yakında hazır olacak. Slingshot'u sizlere sunacak olmak bize heyecan veriyor."

Facebook, iddialara göre geçen sene Kasım ayında Snapchat'i 3 milyar dolar karşılığında satın almaya çalışmıştı. Sosyal devin kendi evinde geliştirdiği Slingshot'un tam olarak ne zaman kullanıma açılacağı ise bilinmiyor.

Resimlerle: Android 4.4 KitKat'lı cep telefonları!

Kaynak: CHIP Online

Haberin Devamı