Yaşam Yanmayan kalorifere tepki

Yanmayan kalorifere tepki

Paylaş
Yanmayan kalorifere tepki

Kayseri'de kalorifer yanmadığı için üşüdüklerini söyleyen öğrenciler, sınıfta evden getirdikleri elektrikli ısıtıcıyla ısınmaya çalıştı

Öğrenciler, kar altında halay çekerek tepkilerini dile getirdi. Melikgazi İlçesi’nde Mustafa Eraslan Lisesi son sınıf öğrencileri, okulun fiziki imkanlarının yetersizliği ve öğrenci sayısının fazlalığı nedeniyle eğitimlerine, yapımı bu yıl tamamlanan Müşerref Hasan Eser Ticaret Meslek Lisesi’nde devam etti.

Haberin Devamı

'EVİMİZDEN GETİRDİĞİMİZ ELEKTİRİKLİ SOBA İLE ISINIYORUZ'

Okulun ilk açıldığında sıraları olmadığı için bir süre ders yapamadıklarını öne süren öğrencilerden V.K., O.Ç. ve G.V., "Önce sıralar olmadığı için ders yapamadık, Şimdi de kaloriferlerimiz yanmıyor. Biz üniversite sınavlarına hazırlanırken, okulda sıra ya da kalorifer sorunuyla uğraşmak istemiyoruz. Mustafa Eraslan Lisesi’nde yer olmadığı için Müşerref Hasan Eser Ticaret Meslek Lisesi’nde eğitim görüyoruz. Seneye sorunlarla başladık. Evimizden getirdiğimiz elektrikli sobayla ısınmaya çalışıyoruz. Ne ders dinleyebiliyoruz, ne sınava hazırlanabiliyoruz" diye tepkilerini dile getirdiler.

Öğrenciler daha sonra hep birlikte okul bahçesine çıkarak kar yağışı altında önce halay çekti, ardından kartopu oynayarak tepkilerini gösterdi. Okul yöneticileri ise, binanın yeni olduğunu, doğalgazın yeni bağlandığını birkaç gün içinde kaloriferlerin yanmaya başlayacağını belirttiler.

Haberin Devamı

DHA