Gündem Yaralanan eşek sedyeyle taşındı

Yaralanan eşek sedyeyle taşındı

Paylaş
Yaralanan eşek sedyeyle taşındı

Gaziantep'te kamyonun çarpması sonucu yaralanan eşek, ayağının bandajlanmasının ardından sedyeyle araca yüklenip hayvanat bahçesine götürüldü

Gaziantep’in İslahiye ilçesinde kamyonun çarptığı eşek, sedyeyle hayvan ambulansına alınarak hayvanat bahçesine götürüldü. Gaziantep-İslahiye yolunun 24. kilometresinde bir kamyon, önüne çıkan eşeklere çarptı. Eşekler yola savruldu. Kısmen trafiğe kapanan yol, olay yerine gelen İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı trafik ekipleri tarafından güvenlik önlemi alınarak ulaşıma açıldı.

Haberin Devamı

İLK MÜDAHALEYİ ZABITALAR YAPTI

Kaza yerine gelen İslahiye Belediyesi zabıta ekipleri, yaralı hayvanlara ilk müdahaleyi yaptı. Ardından olay yerine gelen Gaziantep Hayvanat Bahçesi bünyesindeki hayvan ambulansı ekibi ile veteriner, hayvanlardan birinin telef olduğunu, diğerinin ise arka sağ ayağından yaralandığını tespit edildi.

YARALI EŞEK SEDYEYLE TAŞINDI

Yaralı eşek, ayağı kaza yerinde bandajlandıktan sonra sedyeyle hayvan ambulansına yüklenip Gaziantep Hayvanat Bahçesine götürüldü. Telef olan eşek ise İslahiye Belediyesi ekiplerince gömüldü.