Yaşam Yardım etmesini istemedi diye öldüresiye dövdü!

Yardım etmesini istemedi diye öldüresiye dövdü!

Paylaş
Yardım etmesini istemedi diye öldüresiye dövdü!

Denizli’de yatalak babasına ısrarla yardım etmek isteyen H.S.'den rahatsız olan Galip Kara, defalarca onu evlerine gelmemesi için uyardı. Bunun üzerine sinirlenen H.S., pusu kurarak Galip Kara'yı sokak ortasında demir sopayla dakikalarca acımasız bir şekilde dövdü. Özel yapılmış ve vurulduğunda derin kesikler oluşturan demir sopa ile adeta işkence edilerek dövülen Galip Kara'ya, 20’den fazla dikiş atıldı

Denizli Çal'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. İddiaya göre geçen günlerde Galip Kara (61) ile babasının arkadaşının oğlu olan H.S. (43) arasında gerginlik yaşandı. Olaydan birkaç gün sonra ise sokak ortasında darp olayı yaşandı. Bir iş yerinin güvenlik kamerasına anbean yansıyan görüntülerde H.S. kendine ait otomobilde bir sokağın başında beklerken görülüyor. Ardından Galip Kara’yı gören H.S, elinde özel yaptırılan sopa ile acımasız bir şekilde adamın kafasına vuruyor. Aldığı ilk darbe ile yere düşen Galip Kara kıvranmaya başlarken hırsını alamayan H.S. art arda vuruyor.

Haberin Devamı

H.S’nin Galip Kara’nın özellikle bacakları ve ellerine vurması dikkatlerden kaçmıyor. Galip Kara’yı dakikalarca döven H.S. daha sonra otomobiline binmek için yöneldiği sırada Galip Kara’nın çevredekilerden yardım istediğini görünce geri dönerek bir daha vurmaya başlıyor. Bir süre daha Galip Kara’yı döven H.S. daha sonra otomobiline binerek olay yerinden uzaklaşıyor.

'DAYAK DEĞİL İŞKENCE'

H.S.’nin olayda kullandığı demir sopanın ucuna özellikle kaynak yaptırılan keskin çıkıntı nedeniyle Galip Kara’nın vücudunda darbe aldığı yerlerde derin kesikler oluştuğu belirtildi. Olayda yaralanan ve hastanede fotoğrafları çekilen Galip Kara’nın adeta işkence gördüğü görüldü. Bacak, kol ve ellerinin bazı yerlerinde derin yarıklar oluşan Galip Kara’ya hastanede 20’den fazla dikiş atıldığı belirtildi.

Haberin Devamı

YARGILANMAK ÜZERE SERBEST BIRAKILDI

Olayın ardından Galip Kara’nın şikayeti üzerine H.S. gözaltına alındı. H.S.’nin, Galip Kara’nın babası ile arkadaşlığını istememesinden dolayı olayın gerçekleştiğini söylediği iddia edildi. H.S.'nin de Galip Kara’nın kendisi ve kardeşleri hakkında babalarına bakıp ilgilenmedikleri yönünde dedikodu çıkardığını söylediği öne sürüldü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma kapsamında jandarma tarafından gözaltına alınan H.S., savcılık sorgusunun ardından sevk edildiği mahkeme tarafından tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

'KÖY MEYDANINDA BANA PUSU KURMUŞ'

Demir sopayla sokak ortasında feci şekilde darp edilen Galip Kara, sabah ekmek almak için evden bakkala giderken başına bu olayın geldiğini ifade ederek şunları söyledi:

"Babamla aynı çatı altında yaşıyoruz. Babam yatağa bağlı olduğu için onunla ben ilgileniyorum fakat köyümüzde sevmediğiniz bir kişi babamın evine alıştı. Gelmesini istemediğim için haber yolladım fakat dinlemeyip yine geldi. Resmi makamlarla haber yolladım, yine geldi. Niye geldiğini sorduğumda babamın evinde kafama bardak attı. Orada bir arbede yaşadık, ondan sonra bir buçuk ay tehdit altında yaşadım. Sabah evden ekmek almaya gidiyordum, köy meydanında bana pusu kurmuş. Yolda giderken bir anda yanıma geldi, demir sopayla bana vurmaya başladı. O anda dengemi kaybettim, hastanede gözümü açtım. Vücudumun her tarafı kesik, dikişler de sarılı. Tarlada çalıştığım için işlerim kaldı. Vücudumun her tarafa tutmaz halde, ailemin yardımıyla hareket edebiliyorum. Tedavimi damadımın yanında devam ettiriyorum. Kişiliğini sevmediğim için gelmesini istemedim, köy muhtarıyla haber yolladım. Bu kişi hiçbir şeyi dinlemedi, gelmeye devam etti. Savcılığa ve jandarmaya gittim, hastanede darp raporu alıp işlemlerimi yaptırdım. Savcılık tutuklama talep etti fakat hakim serbest bıraktı. Bana bu insanlık dışı muamele yapan kişi sokakta şu an nasıl gezer?"

Haberin Devamı

İHA