Spor Yarmolenko sürprizi

Yarmolenko sürprizi

Paylaş
Yarmolenko sürprizi

Hücum hattına takviye yapmak isteyen Galatasaray, Dinamo Kiev'in 23 yaşındaki yıldızı Andriy Yarmolenko'nun transferi için harekete geçti

Transfer çalışmalarına son sürat devam eden Galatasaray, sağ gösterip sol vurmaya hazırlanıyor. Hücum hattına takviye yapmak isteyen, adı birçok isimla anılan Galatasaray’ın asıl hedefinin Ukrayna’nın gelecek vaad eden futbolcularından Andriy Yarmolenko olduğu ileri sürüldü.

Ukrayna’da yayın yapan Ukrrudprom.com adlı internet sitesinin haberine göre, 23 yaşındaki yıldızın Avrupa Futbol Şampiyonası’nda Ukrayna forması altında gösterdiği performanstan çok etkilenen Galatasaraylı idareciler Yarmolenko’nun transferi için düğmeye bastı.

ÇOK YÖNLÜ YETENEK

Galatasaray’ın, D. Kiev forması giyen Ukraynalı oyuncunun transferi için çok istekli olduğunun altının çizildiği haberde, “Galatasaray’ın en büyük rakipleri Roma ve Juventus. Onlar da Yarmolenko’nun Euro 2012’deki başarılı performansı nedeniyle kendisini transfer listelerinin en üst sırasına çektiler” ifadelerine yer verildi.

Andriy Yarmolenko, hem forvette hem de orta sahanın solunda oynayabiliyor. Aynı zamanda Ukrayna Milli Takımı’nın da formasını giyen genç yetenek, ülkesi adına 23 maçta 8 kez ağları havalandırmayı başardı.

Haberin Devamı