Gündem Yasak aşk infazı

Yasak aşk infazı

Paylaş
Yasak aşk infazı

Gaziantep'te, 39 yaşındaki Osman Baysan, iddiaya göre eşiyle yasak ilişkisi olduğunu öğrendiği 33 yaşındaki Salman Çetin'i tabancayla vurarak öldürdü.

Bir tekstil fabrikasında çalışan Salman Çetin, 27 F 6306 plakalı otomobili ile Sam Köyü'ndeki evine giderken, daha önce aralarında husumet olduğu öğrenilen 4 çocuk babası Osman Baysan ile karşılaşarak tartıştı. Tartışma üzerine Osman Baysan, üzerinde taşıdığı silahı çekerek Salman Çetin'e ateş etmeye başladı.

Haberin Devamı

Bunun üzerine Salman Çetin, arabasıyla kaçmak istedi, ancak direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Osman Baysan'ın elinde silahıyla kendisine doğru geldiğini gören Salman Çetin, otomobilden inerek yaya olarak kaçmaya başladı. Ancak Osman Baysan'ın sıktığı kurşunlarla vücudunun çeşitli yerlerinden yaralanan Çetin, kanlar içerisinde yere yığıldı.

Bu sırada, Organize Sanayi Bölgesi'nde başka bir olay yerine giden Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme ekipleri, Salman Çetin'i vurduktan sonra kaçan Osman Baysan'ı kısa bir kovalamacanın ardından yakaladı. Olay yerine yardımcı ekipler ve 112 sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Salman Çetin'in öldüğünü tespit ederken, polis çevrede güvenlik önlemleri aldı.

Haberin Devamı

EŞİYLE İLİŞKİSİ OLDUĞU İÇİN VURMUŞ

Olay yerinde yapılan incelemede iki tabanca ve 9 boş kovan bulundu. Yapılan incelemelerin ardından Salman Çetin'in cenazesi otopsi yapılmak üzere Avukat Cengiz Gökçek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Emniyet Müdürlüğü'ne götürülen zanlı Osman Baysan'ın ilk ifadesinde, Salman Çetin’i eşiyle ilişkisi olduğu için vurduğunu söylediği öne sürüldü.

İddiaya göre, cinayet zanlısı Osman Baysan, ilk evliliğini yaptığı eşinin vefat etmesinin ardından henüz adı açıklanmayan bir kadınla ikinci evliliğini yaptı ve bir kız çocuğu oldu. Ancak yaklaşık 3 ay önce Baysan'ın ikinci evliliğini yaptığı kadının Salman Çetin'e kaçtığı ve birlikte yaşamaya başladıkları ileri sürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.