Magazin Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 10. son bölüm izle!

Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 10. son bölüm izle!

Paylaş
Yasak Elma 11. yeni bölüm fragmanı yayınlandı! 10. son bölüm izle!

Yasal Elma 10. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yasak Elma son bölümde Alihan'la yolları ayrılan Zeynep büyük bir üzüntü yaşarken ablası Yıldız'ın saflığı ise başına iş açtı. Ender'in sinsi planı işe yaradı ve artık oğlu Erim sayesinde tekrar eve döndü. Son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

Fox TV'nin son dönemde çıkışa geçen ve reytinglerde zirveyi zorlayan dizisi Yasak Elma'nın 10. bölümü dün akşam ekranlara geldi. Yasak Elma'nın son bölümünde Ender'in sisnsi planı Yıldız'ı zor durumda bırakırken Erim ise bu nedenle psikolojik sorunlar yaşadı. Halit bu sorumsuzluğu nedeniyle Yıldız'a ateş püskürdü. Bu sayeden Ender ise takrar eve döndü. Alihan'ın Zeynep'ten ayrılması sonrası Zeynep karalar bağlarken Alihan'ın gel-gitleri kafaları karıştırdı.

Haberin Devamı

Yasak Elma son bölümü izlemek için aşağıdaki linke tıklayınız.

YASAK ELMA 10. BÖLÜM

YASAK ELMA YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI!

Ender'in eve döndüğünü görünce çok şaşırmış dizi de tam bu esnada bitmişti. Yasak Elma'nın 11. bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Alihan ve Zeynep'in asansördeki anları seyirciye keyifli anlar yaşatacak. Alihan, Zeynep'in kokusuyla büyülenirken Zeynep'in laf sokmasıyla yakışıklı adam neye uğradığını şaşıracak.

Yasak Elma yeni bölümüyle 28 Mayıs Pazartesi akşamı Fox TV ekranlarında...