Magazin Yasak Elma 12. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Sezon finalinde neler olacak?

Yasak Elma 12. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Sezon finalinde neler olacak?

Paylaş
Yasak Elma 12. yeni bölüm 3. fragmanı yayınlandı! Sezon finalinde neler olacak?

Yasak Elma 13. bölüm 3. fragmanı da yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Cem ile Zeynep'in yurt dışı gezisine gideceğini öğrenen Alihan, kıskançlık krizine giriyor. Zeynep'in verdiği cevap ise Alihan'ı iyice dumur ediyor. Öte yadan Ender'in son hamlesi Yıldız'ı çok zor duruma düşürüyor.

Yasak Elma'nın 12. bölüm 3. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Cem, asistanı Zeynep'in kendisine çok iyi geldiğini söyleyip "Sabahları işe gelmemin nedenlerinden bir oldu." diyor. Bu sözleri duyan Alihan, neye uğradığını şaşırıyor. Alihan daha fazla dayanamayıp "Zeynep'ten hoşlanıyor musun?" sorusunu yöneltiyor. Bakalım Cem'in bu soruya yanıtı ne olacak?

Haberin Devamı

ZEYNEP İLE CEM ATALANTA'YA GİDİYOR

Alihan'ı bir başka sinir eden şey ise Cem ile Zeynep'in Atalanta'ya birlikte gitmeleri oluyor. İyice kıskançlık krizine giren Alihan, Zeynep'e "Emin misin?" diye soruyor. Aldığı cevapla ikinci bir yıkım yaşıyor. Öte yandan Ender, Yıldız'a hayatının şokunu yaşatıyor ve onun hakkında her şeyi bilen birisini getirip herkesin içinde rezil ediyor.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Zehra’nın şok evlilik kararı evde bomba etkisi yaratır. Ender Sinan’la karşılaşmasının şokunu yaşarken kendini temize çıkarma ve evde kalmaya devam etme çabasındadır. Yıldız Ender’in ona patronluk taslamasına katlamaz ve Ender’i herkesin içinde rezil etmenin yollarını arar. Yıldız’a karşı kinlenen Ender’in son hamlesini oynamak için eline büyük bir koz geçer.

Haberin Devamı

Alihan geçmişte yaşadığı travmalarıyla yüzleşirken, Zeynep’i tamamen kaybedecek olduğunu ve bir karar vermek zorunda olduğunu anlar. Zeynep’i kazanmak isterken vereceği yanlış karar ve Cem’in sürpriz teklifi, Alihan Zeynep ilişkisini tamamen çıkmaza sokacaktır...