Magazin Yasak Elma 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme

Yasak Elma 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme

Paylaş
Yasak Elma 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı! Sürpriz gelişme

Yasak Elma 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yasak Elma yeni bölümde Ender, Yıldız ve Zehra'nın hedefinde Yıldız var. Her ikisi de birbirinden bağımsız olarak Yıldız'ın işini bitirmek istiyor. Fakat onlar bunu planlarken bomba bir gelişme yaşanıyor.

Fox TV'nin yeni sezonu geçen hafta perşembe günü başlayan dizisi Yasak Elma'nın 14. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Yeni bölümde Ender'in derdi davası Yıldız'ı bitirmek... Öte yandan yavaş yavaş da Halit'in kuyusunu kazmak... Zehra ise Ender'den bağımsız olarak Yıldız'a kin besliyor. Tüm bunlar yaşanırken Yıldız ile Halit tekrar bir araya geliyor. Fakat genç kadın yine büyük bir kumpasın içerisinde...

Haberin Devamı

ALİHAN TÜM DUYGULARINI AÇTI

Sevdiği kadını bir daha kaybetmek istemeyen Alihan, artık tüm duygularını Zeynep'e anlatıyor. Büyük bir öfke içinde olan Zeynep, buna nasıl karşılık verecek, büyük merak konusu...

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Yıldız, Şengül’ün ihanetiyle sarsılır. Halit’e sürekli kendini ispat etmek zorunda olması onu çok yormuştur. Ender’le olan savaşını kaybettiğine inanarak evliliğiyle ilgili önemli bir karar alır.

Zeynep ise Yıldız’ın aldığı karardan habersiz Amerika’ya varır. Alihan Zeynep’e yetişememesinin üzüntüsünü yaşarken Zeynep’i geri kazanmanın yollarını arayacaktır.