Aşk - İlişkiler İlişkinizde romantizm olmamasının 3 nedeni

İlişkinizde romantizm olmamasının 3 nedeni

Paylaş
İlişkinizde romantizm olmamasının 3 nedeni

Her kız hayalindeki erkeği düşünerek kendini kaptırabilir. Bir kız, prensini çekici hayal ettiğinde, maviden çiçekler, mum ışığında randevu geceleri ve kulağına fısıldayan tatlı sözler hayal eder ancak evlilikleri romantik ve aşk dolu tutmak o kadar kolay değildir.. İşte bir evlilikte aşk bittiğinde ve ilişkinizde romantizm olmadığında yapmanız gerekenler...

Yeni ilişkilerin ilk birkaç ay veya yılda romantizmle çiçek açması doğaldır. Birbirlerine kur yapma sürecinde olan çiftler, birbirlerini özel hissettirmenin yollarını ve ortak bir yolda romantizmi ararlar. Herhangi bir ilişkinin ilk aşamasında, düşünceli hediyeler, geceler ve romantik akşam yemekleri olağandır.

Haberin Devamı

Eşiniz doğası gereği sadece romantik değilse, zamanla bu romantizm azalmaya başlayabilir. Bu, ilişkide rahat hissetmek ve artık etkileme ihtiyacı hissetmemekle birlikte gelir. Ancak, ilişkide romantizm eksikliği ve tutku eksikliği yaşarsınız. 

Sevgisiz bir ilişki, başlangıçta evliliğinizde yaygın olan tüm rengini ve çekiciliğini kaybeder.

Yukarıdakilerin aksine, eşiniz başlangıçta hiçbir zaman romantik olmamış olabilir. Aslında bu, asıl kaygısı 'erkek arkadaşım romantik değil' veya 'kocamın bana karşı bir tutkusu yok' olan birçok insanın karşılaştığı yaygın bir sorun.

Durum buysa ve ilişkinizde daha fazla romantizm arzusunu boşuna ifade ettiyseniz, onun romantik olmadığını ve olmasını beklediğiniz tipte olmadığını kabul etmeniz gerekebilir. Bu onun sana olan sevgisinin veya arzusunun bir yansıması değil, sadece sevgisini başka şekillerde gösteriyor şeklinde bir kabullenme durumu kolaylaştırabilir. 

Haberin Devamı

ROMANTİZM GEREKLİ Mİ? 

Bir ilişkide romantizm olmaması, ilişkinin iyi olmadığı anlamına gelmez. Eşiniz hayatınızın diğer tüm yönlerinde mükemmel bir sağlayıcı, baba ve özenli bir eş olabilir, size romantizm göstermiyor.

ROMANTİZM OLMADIĞINDA SORU İŞARETLERİ BAŞLAR 

Bir kadının ilişkisinde romantizm olmamasından dolayı üzülmesi başkalarına aptalca görünebilir, ancak bir ilişkide romantizmin olmamasının etkileri duygusal yan etkiler yaratabilir. Bir ilişkide eksik romantizm, çiftler arasında evlilik anlaşmazlıklarına neden olabilir. 

Kocanız romantik veya sevecen değilse , samimiyet ve romantizm eksikliği sevgiliden çok oda arkadaşı gibi hissettirebilir. İşte partnerinize kur yapmayı bıraktığınızda meydana gelen etkilerden bazıları.

  • Güvensizlikler: Romantizm eksikliği, özellikle cinsel olarak, bir kadını güvensiz hissettirebilir. Eşinin onu duygusal mı yoksa fiziksel olarak mı uyarıcı bulduğunu merak etmeye başlar.
  • Fiziksel olarak çekici hissetmemek: Kadınlar, eşlerinin artık kendisine çekici gelmediğini merak etmeye başlar. İlişki başladığından beri vücudu önemli ölçüde değiştiyse, bu özellikle acı verici olabilir. Bu güvensizlik, depresyona veya başka bir erkekten onay ve onay istemek gibi zararlı şekillerde davranmaya yol açabilir.
  • Aldatma/aldatılma kaygısı: Erkeği, bir zamanlar yaşadığı romantizmi artık ona göstermiyorsa, dikkatinin başka bir kadında olup olmadığını merak etmeye başlayabilir.

 İşte aşk hayatınızda romantizm olmadığında yapmanız gerekenler.


İLİŞKİNİZE ROMANTİZM EKLEMENİN EN BASİT YOLLARI

  • Birlikte daha çok vakit geçirmek: Birlikte daha fazla zaman geçirmek , romantizm için harika fırsatlar yaratır. İlişkinizin günlük aktivitelerden daha fazlası olduğunu unutmayın. Birlikte eğlenin . Birbirinize hayatları hakkında 100 soru sorduğunuz bir soru oyunu oynayın. Sadece çıkıyormuş gibi davran. Bu, partnerinizin kendini özel hissetmesini sağlayacak ve ayrıca size kendinizle ve bağınızla ilgili ayrıntıları paylaşma fırsatı verecektir. Bağ kurmanın bir başka harika yolu da birlikte yeni bir hobi veya aktivite yapmaktır. Ne kadar çok ortak nokta paylaşırsanız, romantik bir bağ kurmanız o kadar kolay olur.
  • Daha yakın olun: İlişkinizde daha fazla romantizm yaratmanın en bariz yolu, yakınlığı teşvik edecek durumlar yaratmaktır. Cinsel iletişim ve tensel bağlar olmak için mükemmel bir fırsattır. El ele tutuşmak, küçük dokunuşlar, öpüşmek ilişkinizdeki romantik bağları güçlendirir. 
  • Doğru ortamı yaratın: Herkesin romantizm dili farklıdır. İlişkinizde romantizm eksikliği yaşıyorsanız isteğiniz romantik ortamı siz yaratın. Güzel bir akşam yemeği, özel bir masaj seansı, tatlı süprizler işe yarayacaktır ancak bunu karşı taraftan bekliyorsanız o zaman da isteklerinizi doğrudan söylemek en iyisi olabilir.