Astroloji Koç burcu Ateş grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sevdiğini nasıl belli eder?

Koç burcu Ateş grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sevdiğini nasıl belli eder?

Paylaş
Koç burcu Ateş grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sevdiğini nasıl belli eder?

Koç burcu Ateş grubunun burçlarından biridir. Koç burcu ile beraber Ateş grubunda yer alan burçlar Aslan ve Yay'dır. Koç burcu özgüveni yüksek ve kendini ifade edebilen bir burçtur. Çoğu zaman çevresi tarafından sinirli olarak algılanmaları da mümkündür. Koç burcunun arkadaşlık uyumunu ve sevgisini belli etme yöntemlerini de sizler için derledik.

Koç burcu Ateş grubu burçlar arasında yer alır. 21 Mart ile 20 Nisan arasında doğanlar Koç burcu olurlar.

Haberin Devamı

KOÇ BURCU ATEŞ GRUBU MU?

Koç burcu hem Ateş grubu burcudur hem de Öncü burçtur. Ateş burçlarının özellikleri arasında yaratıcı, güçlü ve enerjik olmaları vardır. Özgün fikirleri vardır ve ürün ortaya koymaktan oldukça hoşlanırlar. Dostlukları çok iyidir çünkü güven ve vefaya önem verirler. Çocuksu bir enerjileri olduğu gibi hayatı yaşama konusunda da çocuksu tavırlara sahiplerdir. Her şeyi isteyebilir ve heveslenerek heyecan duyabilirler. Bu kişiler genelde özgüvenleri yüksek ve tartışmaya açık kişilerdir. Kendilerini net olarak ifade edebilen sorumluluk sahibi kişiler olurlar.

ARKADAŞLIK UYUMU NASILDIR?

Koç burcu ile hem iyi partner hem de iyi bir arkadaş olabilecek burç ikizler burcudur. Zaman zaman anlaşmazlıklar olsa da koç ve ikizler oldukça iyi anlaşır. Eğlenmeyi ve hayatın tadını çıkarmayı bilen iki burç olduğu için keyifli zaman geçirirler ve birbirlerinden sıkılmazlar. Eğer koç burcu evlenmek isterse bu burcun da ikizler, terazi ya da koç olması daha iyi anlaştığını gösterir.

Haberin Devamı

SEVDİĞİNİ NASIL BELLİ EDER?

Koç burcu erkekleri sevdiklerini en net şekilde ifade edebilirler. Açık sözlü oldukları için sevdikleri zaman kendilerini ifade edebilir ve sevdiklerini söyleyebilirsiniz. Birini sevdiği zaman dolaylı yollara başvurmak yerine direkt olarak sevdiklerine sevdiklerini söylerler. Yapmacık tavırlar sergilemek onlara göre değildir. Kendilerini oldukları gibi tanıtırlar.

Sevdiklerine direkt sevdiklerini ya da hoşlandıklarını söylemeleri de onların özgüvenli olduklarını gösterir. Koç burcu kadını insan ilişkilerinde soğuk ve mesafelidir. Eğer birini severse ona sıcak davranır ve o kişiye temas etmekten de çekinmez. Koç burdu kadını gerçekten bir erkekten etkilenirse bunu açık bir şekilde dile getirir ve hiç çekinmez. Koç burcu kadını sevdiği zaman çok sahiplenici olur ve çok sever.