Astroloji Sirius Güneş kavuşumu ne zaman saat kaçta olacak? 6 Temmuz Sirius Güneş kavuşumunda neler yapılır?

Sirius Güneş kavuşumu ne zaman saat kaçta olacak? 6 Temmuz Sirius Güneş kavuşumunda neler yapılır?

Paylaş
Sirius Güneş kavuşumu ne zaman saat kaçta olacak? 6 Temmuz Sirius Güneş kavuşumunda neler yapılır?

Sirius Güneş kavuşumu için dünya nefesini tuttu. Yılın en şanslı günü olarak nitelendirilen bu özel günde bir yıllık kaderin baştan yazıldığına inanılıyor. Bu nedenle de Sirius Güneş kavuşumunda dilekler dileniyor, niyetler dile getiriliyor. Peki, Sirius Güneş kavuşumu ne zaman saat kaçta olacak? Sirius Güneş kavuşumunda neler yapılır? İşte detaylar…

Sirius Güneş kavuşumu, doğudan batıya pek çok kültürde yer almaktadır. Özellikle Sirius yıldızının Kuran-ı Kerim’de Şira adı ile yer alması ve Necm Suresi 49. Ayette "Ve Şi'ranın Rabbi de O'dur." şeklinde geçmesi bu gök olayına karşı ilginin ülkemizde daha artmasına neden oluyor. İşte Sirius Güneş kavuşumu hakkında bilinmesi gerekenler…

Haberin Devamı

SİRİUS GÜNEŞ KAVUŞUMU NE ZAMAN SAAT KAÇTA OLACAK?

Sirius Güneş kavuşumu 6 Temmuz 2022 Çarşamba günü saat 08.09 itibariyle başladı. Kavuşumun etkileri Çarşamba günü ikindi saatleri arasında etkisini yoğunlaştırırken, etkilerin 5-6-7 Temmuz boyunca devam edecek.

SİRİUS GÜNEŞ KAVUŞUMU NEDİR, BUGÜNDE NELER YAPILIR?

Sirius A ve Sirius B olmak üzere 2 yıldızdan oluşuyor. 14 derece Yengeç burcunda yer alıyor.

Ezoterik kaynaklar, Güneş'ten bile daha parlak olan bu Sirius yıldızı kavuşumunun "1 yıllık kaderin yazıldığı gün" olarak oldukça büyük bir önem atfediyor.

Güneş ile Sirius yıldızı kavuşumunun kadersel döngünüzü etkileyebileceği, kavuşumun gerçekleştiği gün yapılacak ritiüllerle bu güçlü yıldızın sizi parlatacağı; güç, ün ve refah getirecek etkilerinden faydalanılabileceği belirtiliyor.

Antik Mısırlı’lar her yıl Güneş ve Sirius kavuşumunu kutsal kabul ediyordu. Eski Mısır takvimi, yaklaşık 30 günlük ay döngülerine ve sabit yıldız Sirius'un sarmal yükselişine dayanıyordu.

Haberin Devamı

Sirius yıldızı zenginlik, onur, güç, başarı, liderlik ve şans veriyor. Bu anlamda harikadır. Özellikle doğum haritasında 14. Derecede Yengeç’te bir gezegeni olanlar için bu tarihler çok daha önemli.

Doğum haritanızı kontrol etmek ve 14. derecede yengeç burcunda bir gezegeniniz olup olmadığını öğrenmek için ücretsiz doğum haritası çıkaran sitelerden faydalanabilirsiniz. Bununla birlikte büyük sirius yıldızının etkileri herkes için oldukça güçlüdür.

Sirius yıldızı, geleceğinizi parlatabilir, yeni kapılar açılmasında destekleyici enerjiler verebilir. Kolektif anlamda etkisi çok güçlüdür. Rengi beyaz, kış dönemlerinde ise gökyüzünde en yüksek konumunda mavi beyazdır.

Kuran'da Şira yıldızıdır. Necm suresinin 49. Ayetinde geçiyor.

Hint mitolojisinde cennetin kapısı olarak görülür. Tarihte yer eden önemli kişiliklerin haritasında Sirius’un parladığını görebilirsiniz. Kleopatra'dan Frida Kahlo'ya tarihin parlak kişiliklerinin yaşamlarında sirius yıldızı ile etkileşimi vardır.

Ezoterik bilgilere göre güneş sirius kavuşumu 1 yıllık kaderin yazılacağı gündür. Dünyanın kaderi belirlenir, global düzlemde hangi olayların öne çıkacağını gösterir.

Haberin Devamı

Güneş-Sirius kavuşumu bir yıllık kadersel döngüyü belirlediğine inanılır ve bu tarihte düşüncelere, hayallere ve isteklerinize özellikle dikkat etmeniz gerektiği düşünülür. Bir sonraki yıldan beklentilerinizi kurgulamak için ideal bir gündür.

6 Temmuz günü, dilekler dileyebilir, iç dünyanıza yolculuk yapabilir, dua edebilirsiniz. Kendinizle baş başa kalarak hayattan beklentilerinizi en iyi haliyle hayal edebilirsiniz.

Sabit yıldız Sirius , Jüpiter ve Mars (yüksek hırs, gurur, güç sevgisi, görüş görkemi) doğasındadır.

Onur, ün, zenginlik, şevk, sadakat, bağlılık, tutku getirir. İnsanların ve havadar ruhların şerefini, yatıştırma gücü verir. İyi niyeti ve lütfu getirir ancak karanlık yüzü hınç verir ve yerlilerini emanetçi yapabilir.

Astrologlar, Güneş - Sirius kavuşumunun yılın en şanslı günü olabileceğini belirtiyor. Olumlu düşünceler, gelecekle ilgili kurulan doğru hayaller, yapılan planlar ilerleyen günlerde hızla meyvelerini verebilecek bir tohum olabilir.

Sirius yıldızı gökyüzünün en önemli yıldızı olarak karşımıza çıkar. Güneş'ten 23 kat daha parlaktır.

Haberin Devamı

Astroloji haritalarında bir gezegene dokunduğunda kesin başarı, şöhret ve zenginlik vaadeden Sirius 6 Temmuz’da Güneş ile kavuşuyor.

Güzel kapıların aralanması için bol bol dua edebileceğiniz, geleceğinizi güçlü hayallerle destekleyebileceğiniz bu günün astrolojik etkilerinden faydalanabilmek için kendinizle 5-10 dakika baş başa kalarak, yaşamınız için kurabileceğiniz hayallerin sınırlarını zorlayın.

Kendiniz için en iyi olan, hak ettiğiniz o güzellikleri hayal ederek, isteyerek, sirius yıldızın bu etkilerini en doğru şekilde değerlendirebilirsiniz.