Astroloji Yay burcu Ateş grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sinirli midir? Pişman olur mu?

Yay burcu Ateş grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sinirli midir? Pişman olur mu?

Paylaş
Yay burcu Ateş grubu mu? Arkadaşlık uyumu nasıl? Sinirli midir? Pişman olur mu?

Yay burcu 22 Kasım ve 21 Aralık tarihleri arasında doğan kişilerin burcudur. Yay burcunun Zodyak dörtlüsü Değişken, elementi Ateş, sembolü ise Yay olarak bilinir. Yay'ın gezegeni Jüpiter'dir. Yay burcunun arkadaşlık uyumunu ve sinirli olup olmadığı ile beraber pişmanlık durumunu da ayrıntıları ile derledik.

Yay burcu insanları içtenlikleri ve iyimser yaşam görüşleri ile tanınırlar. Gençlik dönemlerinde dikkatsiz, heyecanlı ve geleneklere aykırı davranışlar içinde olsalar da, geçmiş yanılgılarından en çok ders alan kişiler Yay burcundan çıkar. Özgürlüklerine aşırı düşkün, patavatsızlık derecesinde açık sözlü kişilerdir. Yay burcu kişileri biraz da sinirli, gergin yapıları ile bilinir. Ancak sinirlendiği zaman aniden parlayan Yay burçları, saniyeler içinde normale döner. Ani kararlar verdikleri için kararlarından dolayı pişman oldukları da görülmektedir. Ama gönül almayı iyi bilirler.

Haberin Devamı

YAY BURCU ATEŞ GRUBU MU?

Yay burcu Ateş grubunun burçlarından biridir. Yay burcu Değişken burç olarak karşımıza çıkar. Ateş grubunun burçları genelde yaratıcı, güçlü, hevesli ve enerjik bir yapıya sahip olurlar. Özgün fikirleri vardır ve bu fikirleri ortaya koyarak harekete geçmekten çok hoşlanırlar. Vefaya, sadakate ve dostluklara oldukça önem verirler. Yardıma ihtiyacı olan kimseye sırt çevirmezler ve kimseyi kolay kolay yarı yolda da bırakmaz. Egoları biraz yüksek olduğu için çevreleri tarafından havalı ya da özgüvenli olarak görülebilirler. Kolay sinirlenirler fakat sinirlerinin yatışması zor olmaz hemen sakinleşirler.

ARKADAŞLIK UYUMU NASIL?

Yay burcu en çok aslan, kova, terazi ve koç burçları ile anlaşır. Anlaşamadığı burçlar ise balık ve başak burçlarıdır. Yay burcu olan kişiler iyi birer arkadaşlardır. Şakacı, zeki ve neşeli olmaları insanlar tarafından sevilmelerini sağlar. Bazen kendilerini kullanılmış hissetseler de bu kişiler iyi niyetli ve yardım sever oldukları için insanlara iyi gözle bakmaktan asla vazgeçmeler.

Haberin Devamı

SİNİRLİ MİDİR?

Yay burçları genelde sinirli ve çabuk öfkelenen biri olarak bilinir. Sinirlendiği zaman aniden parlar ve sinirinin sebebini de karşısındakine hemen söylemez. Kısa süre içinde normal haline döner ve hiçbir şey olmamış gibi hayatına devam edebilir. Bu nedenle duygusal olarak geçişleri aniden olan bir burçtur ve her an her tepkiyi verebilir.

PİŞMAN OLUR MU?

Yay burcu olan kişiler ani kararlar verdikleri için verdikleri kararlar sonrası pişmanlık yaşamaları muhtemeldir. Eğer Yay burcuysanız verdiğiniz kararları çok düşünmeden verdiğiniz için kısa süre sonra fikriniz değişebilir. Eğer pişman olmak istemiyorsanız verdiğiniz kararları çok düşünerek vermeli ve emin olduktan sonra harekete geçmelisiniz. İkili ilişkilerde de ani tepkiler verdiklerinden karşılarındakini çok çabuk kırabilir ve sonrasında özür dileyerek kendilerini affettirmeye çalışabilirler.