Yaşam Lüks akıllı saate olan ilgi şaşırtıyor: TAG Heuer Connected

Lüks akıllı saate olan ilgi şaşırtıyor: TAG Heuer Connected

Paylaş
Lüks akıllı saate olan ilgi şaşırtıyor: TAG Heuer Connected

Geçtiğimiz Kasım ayında duyurulan TAG Heuer markasının akıllı saati Connected, kullanıcıların büyük ilgisini çekti.

Haberin Devamı

Google’ın sözlerine göre “Dünyanın ilk Android Wear kullanan akıllı saati” TAG Heuer Connected satışa çıktı. Saat, Android işletim sistemine sahip ve lüks kategorisinde. Çünkü fiyatı 1500 Dolar seviyelerinde. Bu fiyata rağmen saat büyük ilgi görüyor ve kullanıcılar saati almak için adeta sıraya giriyor.

Bloomberg’in haberine göre saati satan bayiler şimdiden beklenenin iki katından fazla sipariş vermeye başladı. Bayilerin haftada yaklaşık 2000 adet sattığını iddia ediliyor. Dünya genelindeki bayilerin verdiği siparişler şimdiden 100.000’e ulaştı ve bu sayı bir dahaki sevkiyatta artabilir. Bu oldukça önemli bir gelişme çünkü gayet uygun fiyatlı olan Samsung Gear S2, makul fiyatına rağmen yaklaşık 200.000 satıştan sonra pek bir ilerleme sergileyememişti. Tabii Apple tarafını saymadan bu bilgileri söylüyoruz. Apple Watch, Nisan ayından bu yana 7 milyondan fazla satmayı başardı.

Haberin Devamı

TAG Heuer Connected, 1.6 GHz hızında çift çekirdekli Intel işlemci kullanılıyor. Suya dayanıklılığı ile dikkat çeken saatin üzerinde 1.5 inç büyüklüğünde dairesel bir ekran bulunuyor. Saat bu ekranda 360 x 360 piksel çözünürlük sunuyor. 1 GB RAM, 4 GB depolama alanı, Bluetooth, Wi-fi ve 410 mAh kapasiteli batarya, cihazın diğer özelliklerinden. Saatin bu kadar ilgi görmesinden sonra 2016 yılında yeni versiyonunun çıkması bekleniyor.

Gelmiş geçmiş en kötü 6 Android cihaz!