Pratik Bilgiler 246 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Isparta şehrinin telefon kodu nedir?

246 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Isparta şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
246 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Isparta şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0246 alan kodunu aratıyor. Peki, 246 nerenin alan kodu? 246 nerenin telefon numarası? Isparta şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0246 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 246 nerenin alan kodu? 246 nerenin telefon numarası? Isparta şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0246 NERENİN ALAN KODU?

Eğer telefonunuza 246 ile başlayan bir telefon numarasından çağrı geliyorsa arama Isparta ilinden yapılıyordur. Yani 246 alan kodu Isparta iline aittir.

ISPARTA ŞEHRİNİN TELEFON KODU NEDİR?

Yaşadığınız ilin dışında farklı bir şehri aramak istediğinizde, şehir dışından gelen aramalarda olduğu gibi bulunulan şehrin dışında bir şehri ararken de telefon koduna ihtiyaç duyulur. Eğer bulunduğunuz Isparta dışındaki bir ilden Isparta’da yaşayan bir kişiyi aramak isterseniz telefon numarası öncesinde 0246 telefon kodunu tuşlamanız gerekmektedir. Yani 0246 telefon kodu nereye ait sorusunun cevabı Isparta'dır.