Pratik Bilgiler 248 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Burdur şehrinin telefon kodu nedir?

248 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Burdur şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
248 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Burdur şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin plaka kodu olduğu gibi yine her ilin kendine ait alan kodu vardır. Alan kodları telefon numaralarının başında yer alır ve hangi ile ait olduğunu gösterir. Son zamanlarda en çok merak edilenlerden birisi de 248 alan kodu. Peki, 248 nerenin alan kodu? 0248 nerenin telefon numarası? Burdur şehrinin telefon kodu nedir?

Telefon kodları günümüzde aktif olarak kullanılıyor. İlleri tanımlamak için kullanılan alan kodları arasında 248 telefon kodu da bulunuyor. Peki, 0248 nerenin alan kodu? 0248 nerenin telefon numarası? Burdur şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

248 NERENİN ALAN KODU?

Gün içerisinde telefonlara gelen aramalarda farklı telefon kodları görülebiliyor. Bireyler arandıkları telefon numarasının başındaki kodları araştırarak, aranılan il hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. 0248 telefon kodu da bireylerin arandığı telefon numaralarının başında bulunuyor. Burdur şehrine ait olan alan kodu, 0248'dir.

BURDUR ŞEHRİNİN TELEFON KODU NEDİR?

Telefon kodları arasında bulunan 248 kodu, bireylerin öğrenmek istediği bir kod türüdür. Burdur şehrinde bulunan telefonları aramak için 248 kodu kullanılıyor.