Pratik Bilgiler 284 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Edirne şehrinin telefon kodu nedir?

284 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Edirne şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
284 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Edirne şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0284 alan kodunu aratıyor. Peki, 284 nerenin alan kodu? 284 nerenin telefon numarası? Edirne şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0284 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 284 nerenin alan kodu? 284 nerenin telefon numarası? Edirne şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0284 NERENİN ALAN KODU?

284 numaralı alan kodu ülkemizde Edirne şehrine aittir. Şehir dışından Edirne'de bulunan sabit bir numarayı arayabilmek için Edirne'nin alan kodu girilmelidir. Edirne ilinin alan kodu ise 0284 numaralı koddur.

0284 numaralı telefon kodu Edirne ilinin alan kodudur. Şehirlerarası gelen aramalarda telefon numarasının önünde yer alan kodunun 0284 olması durumunda bu aramanın Edirne'den yapıldığı öğrenilir. Fakat Edirne sınırla içerisinde aranan sabit numaralarda alan kodu kullanmaya gerek duyulmaz.