Pratik Bilgiler 286 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Çanakkale şehrinin telefon kodu nedir?

286 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Çanakkale şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
286 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Çanakkale şehrinin telefon kodu nedir?

Trükye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0286 alan kodunu aratıyor. Peki, 286 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Çanakkale şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0286 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 286 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Çanakkale şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0286 NERENİN ALAN KODU?

Bir şehirden farklı bir şehre arama yapılmak istenildiğinde o şehrin alan kodunu bilmek gerekiyor. Telefon kodları şehirler arası arama yapabilmek için kullanılıyor. Farklı bir şehirden Çanakkale şehrine arama yapmak isteyenler 0286 alan kodunu aranacak olan numaranın başına yazması gerekir.

ÇANAKKALE ŞEHRİNİN TELEFON KODU NEDİR?

Aranacak olan illerin telefon kodları arama yapılırken girilmelidir. Bilinen telefon kodlarından biri olan 286 kodu, Çanakkale şehrine aittir. Çanakkale ilinde bulunan bir numara aranırken 286 kodu kullanılıyor.