Pratik Bilgiler 342 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Gaziantep şehrinin telefon kodu nedir?

342 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Gaziantep şehrinin telefon kodu nedir?

Paylaş
342 nerenin alan kodu? Nerenin telefon numarası? Gaziantep şehrinin telefon kodu nedir?

Türkiye'de her ilin kendine özel plaka kodu olduğu gibi kendine özel telefon alan kodu da vardır. Özellikle iller arası arama yaparken alan kodları oldukça önemlidir. Birçok kişi internette 0342 alan kodunu aratıyor. Peki, 342 nerenin alan kodu? 342 nerenin telefon numarası? Gaziantep şehrinin telefon kodu nedir?

Telefonunuzun ekranında 0342 alan kodlu bir numara gördüğünüzde hangi ile ait olduğunu merak mi ediyorsunuz? Peki, 342 nerenin alan kodu? 342 nerenin telefon numarası? Gaziantep şehrinin telefon kodu nedir?

Haberin Devamı

0342 NERENİN ALAN KODU?

342 alan kodu bir güney doğu ilimiz olan Gaziantep ilinin telefon alan kodudur. 342 ile başlayan telefon ile arandıysanız Gaziantep şehrinden bir sabit telefon hattı üzerinden aranıyorsunuz demektir.

Gaziantep şehrine ait bir telefon kodudur. Gaziantep Türkiye'nin büyük şehirlerinden biri olup yoğun nüfusa sahip bölgelerden birisidir. 0342 telefon kodu aynı zamanda Gaziantep ilçeleri için de kullanılmaktadır. Sizler de 0342 telefon kodu ile birlikte Gaziantep şehrinde ki yerel sabit telefon numaralarını arayabilirsiniz.