Pratik Bilgiler F harfi ile başlayan şehir isimleri - F ile başlayan şehir adları nelerdir?

F harfi ile başlayan şehir isimleri - F ile başlayan şehir adları nelerdir?

Paylaş
F harfi ile başlayan şehir isimleri - F ile başlayan şehir adları nelerdir?

Her ülkenin kendi içinde sınırları belirlenmiş şehirleri var. Bu şehirler gerek bazen bir oyun için gerekse merak edildiği için internette araştırılıyor. Dünya genelinde ve ülkemiz de F harfi ile başlayan birçok şehir var. Peki, F harfiyle başlayan şehir adları nelerdir? F harfi ile başlayan hangi şehirler var? İşte, F harfi ile başlayan şehir isimleri...

Alfabemizde yer alan F harfi hem Türkçe de hem de diğer dünya dillerinde en sık kullanılan sesli harflerden birisidir. Dünya genelinde F harfiyle başlayan ülke ve şehir isimleri epeyce mevcuttur. Peki, F harfiyle başlayan şehir adları nelerdir? F harfi ile başlayan hangi şehirler var? İşte, F harfi ile başlayan şehir isimleri...

Haberin Devamı

F HARFİ İLE BAŞLAYAN ŞEHİR İSİMLERİ

  • Fatsa,
  • Feke,
  • Farsund,
  • Floransa.

Fatsa

Türkiye'de F harfi ile başlayan bir il bulunmasa da birçok şehir bulmak mümkündür. Bunlardan biriside yer alan Fatsa ilçesidir. Bu şehir Ordu ilinin bir ilçesidir.

Feke

Adana'da yer alan Feke ilçesi oldukça ilgi çekici bir yerdir. Adana'ya olan uzaklığı ise 122 km'dir.

Farsund

Farsund şehri Norveç'te yer alan bir şehirdir. 10 bine yakın bir nüfusu olduğu için son derece küçük bir şehir olarak bilinmektedir.

Floransa

İtalya'nın en ünlü şehirlerinden birisi Floransa olarak bilinmektedir. Nüfusu ise 400 bine yakındır. Ayrıca Kuzey İtalya'daki Toskana Bölgesi'nin başkenti olması ile ünlüdür.