RİSKİ AZALTMAK İÇİN HAVALANDIRMA SAĞLAYIN
Yakın tarihli bir ABD araştırması , gazlı ocakların yüzde 95'inin kansere neden olan gazı saldığını buldu. Bu arada, gaz endüstrisinin pozisyonu , gazlı ocakların küçük bir iç mekan hava kirletici kaynağı olmasıdır. Ailenizin zararlı gazlara maruz kalmasını azaltmak için Dr Levy, havalandırmayı iyileştirmeyi önerdi. "Dış mekana açılan bir davlumbaz çalıştırmayı ve yemek pişirirken mutfak pencerelerini açmayı deneyin.
SAĞLIĞINIZ İÇİN İNDÜKSİYONLU OCAKLARA GEÇİN
"Bu yardımcı olacak, ancak özellikle yemek yapılırken mutfakta bulunan hane halkı üyeleri için maruz kalmaları ortadan kaldırmayacak" dedi. Uzman ayrıca insanları , alevi tutuşturmadan veya bir elektrik bobinini ısıtmadan geleneksel ocaklardan çok daha hızlı pişiren yüzeyler olan manyetik indüksiyonlu ocaklara geçmeye teşvik etti.