Rüya Tabirleri Rüyada en çok yılan görüyoruz

Rüyada en çok yılan görüyoruz

Paylaş
Rüyada en çok yılan görüyoruz

Dünya çapında internette en çok aratılan rüya tabirleri belirlendi. Buna göre Türkiye dahil 52 ülkede rüyalarda en çok yılan görülüyor. Onu diş düşmesi izliyor.

Arama motoru Google’da en çok merak edilen rüya anlamlarının ülkelere göre listesi çıkarıldı. Buna göre açık ara farkla en çok aratılan rüya anlamı ‘yılan görmek’ oldu. Rüya uzmanlarına göre yılan görmek veya yılanın ısırması, gizli kalmış endişeleri temsil ediyor. 17 ülke ile en çok görülen ikinci rüya ise ‘diş dökülmesi.’ Bu rüya ise özgüven eksikliği olarak yorumlanıyor. En sık görülen rüyalar, hayvanlar ve doğa, insan bedeni, aile üyeleri, aşk ve ilişkiler, para ve maddiyat, ölüm olarak gruplandırıldı. Buna göre en çok görülen diğer hayvanlar, fare, örümcek, sincap oldu. İşte ülkelere göre en çok aratılan rüyalar...

Haberin Devamı

YILAN: Türkiye, Rusya, İran, Afganistan, Mısır Kazakistan, Umman, Portekiz, Malta, Malta, Avusturya, Hırvatistan, Bosna Hersek, Karadağ, Sırbistan, Makedonya, Bulgaristan, Romanya, Moldova, Litvanya, Finlandiya, Panama, Dominik Cumhuriyeti, Honduras, Trinadad&Tobago, Ekvador, Uruguay, Paraguay, Vietnam, Sinagpur, Laos, Nepal, Hindistan, Tayland, Myanmar, Malezya, Mauritius, Mozambik, Uganda, Kenya, Angola, Zambiya, Zimbabve, Kongo, Kamerun, Burkina Faso, Senegal, Fildişi Sahili, Brunei, Filipinler, Tayvan, İsrail, Moğolistan.

DİŞ DÖKÜLMESİ: ABD, Kanada, İsveç, Norveç, İrlanda, İngiltere, Hollanda, Belçika, İspanya, Polonya, Avustralya, Tacikistan, Birleşik Arap Emirlikleri, Yeni Zelanda, Slovakya, Antigua&Barbuda.

Haberin Devamı

ESKİ SEVGİLİ: Meksika, Fransa, Togo, Madagaskar, Japonya.

EVLİLİK: Irak, Suudi Arabistan, Bangladeş, Gabon, Kongo Demokratik Cumhuriyeti, Cezayir.

GEBELİK: İsviçre, İtalya, Danimarka, Belarus, Gürcistan, Endonezya, Saint Vincent&Grenadinler, Tanzanya, Fas.

BEBEK: Jamaika, Bolivya, Guyana, Surinam

ÜLKELERDE GÖRÜLEN DİĞER SIRADIŞI RÜYALAR ŞÖYLE: Saç kesmek, para, deniz, kar, sincap, yemek, ayakkabı, ayı, meme, balık, seks, ölü, araba, evlilik, güvercin, üzüm, timsah, tavuskuşu, örümcek, fare, bit, ihanete uğramak, şapka, kan, suya düşmek.