YemekSupangle tarifi, yapılışı ve malzemeleri! En güzel supangle nasıl yapılır?

Supangle tarifi, yapılışı ve malzemeleri! En güzel supangle nasıl yapılır?

Supangle tarifi, yapılışı ve malzemeleri! En güzel supangle nasıl yapılır?

Arda'nın Ramazan Mutfağı programında Arda Türkmen supangle tarifi yaptı ve birçok kişi internette araştırmaya başladı. Peki, en güzel supangle nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız supangle tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Çay ve kahve keyiflerine keyfi katan supangle tarifi, evde yapılması kolay bir tarif. Peki, supangle nasıl yapılır? Küçükten büyüğe herkesin severek yiyeceği supangle tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler, püf noktası...

SUPANGLE TARİFİ

Supangle malzemeler

  • 1 litre süt
  • 1 su bardağı toz şeker
  • 1/2 su bardağı buğday nişastası
  • 2 yemek kaşığı kakao
  • 1/2 su bardağı bitter damla çikolata

Alt taban için;

  • Kek, bisküvi ya da brownie

SUPANGLE YAPILIŞI

  •  Süt, toz şeker, nişasta, kakao ve damla çikolatayı tencereye alıp iyice karıştırın.
  • Ocağın altını kayın ve fokurdayana kadar pişirin. 
  • Bu arada sürekli karıştırmayı ihmal etmeyin. 
  • Kaselere kek veya bisküviyi bölüştürüp taban yapın. 
  • Üzerine hazırladığınız muhallebiyi dökün.
  • En az 2 saat dinlendirip servis edin.
SIRADAKİ HABER