Yemek Bufalo kanatları nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta bufalo kanatları tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Bufalo kanatları nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta bufalo kanatları tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Bufalo kanatları nasıl yapılır? Gelinim Mutfakta bufalo kanatları tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Kanal D'nin en sevilen yarışması Gelinim Mutfakta programında gelinler bufalo kanatları tarifi yapıyor. Ekran başında izleyen seyirciler ise internette bufalo kanatları tarifi araştırmaya başladı bile. Peki, bufalo kanatları nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız bufalo kanatları tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

Akşam yemeği için farklı alternatif arayanlara bufalo kanatları tarifi öneriyoruz. Yapması kolay lezzeti ise mükemmel bir tarif. Peki, bufalo kanatları nasıl yapılır? Tadına doyamayacağınız bufalo kanatları tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler ve püf noktası...

BUFALO KANATLARI TARİFİ

Bufalo kanatları malzemeler

  • 12 adet tavuk kanadı
  • 80 gram tereyağı
  • 2 diş sarımsak
  • Çeyrek bardak acı sos
  • Yarım çay kaşığı tuz

BUFALO KANATLARI YAPILIŞI

  • Tavuk kanatlarını iyice temizleyip 10 dakika buharda pişirin ya da haşlayın.
  • Kağıt havlu serilmiş bir tabağa çıkardığınız kanatları, 1 saat kadar buzdolabında dinlendirin.
  • Bu sürenin sonunda bir fırın tepsisine yağlı kağıt serin ve kanatları tepsiye dizin.
  • Fırını 170 dereceye ayarlayıp ısıttıktan sonra tavukları fırına verin ve her iki tarafını da 20’şer dakika pişirin.
  • Bu esnada tereyağını bir tavada eritin.
  • İnce kıyılmış sarımsakları tereyağında çevirin.
  • Acı sosu ve tuzu da ilave edip kıvam alana kadar karıştırarak pişirin.
  • Kanatlar fırından çıktığında bu sosun içine alıp her tarafını güzelce sosa bulayın.
  • Ardından tabaklara çıkardığınız soslu tavukları soğutmadan servis edin.
SIRADAKİ HABER