Truff nasıl yapılır? Truff tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Misafir tabaklarının vazgeçilmezi olan truff, çay ve kahve keyiflerine lezzet katan şahane bir tarif. Çikolata sevenlerin asla vazgeçemediği truff tarifi, hem kolay hem de lezzetli bir tarif. Peki, evde truff nasıl yapılır? Görüntüsüyle ayrı lezzetiyle apayrı hoşunuza gidecek truff tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler, püf noktası...
23 Mayıs 2022 , Pazartesi 14:10
Yemeğe doyamayacağınız truff tarifi, evde hem yapması kolay hem de çok lezzetli bir tarif. Peki, evde truff nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız truff tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler, püf noktası...
TRUFF TARİFİ
Truff malzemeler
- 1 tane muz
- 1 paket burçak bisküvi
- 3 tane hurma
- Yarım çay bardağı hindistan cevizi
- 1 çay bardağı çekilmiş ceviz
Bulamak için
- 100 gram bitter veya sütlü çikolata
TRUFF YAPILIŞI
- İlk olarak muzu eziniz.
- Hurmayı küçük küçük kesiniz.
- Sonra bisküviyi rondodan çektirin. İsterseniz elinizle ezebilirsiniz.
- Sonra cevizi muzu ve hindistan cevizini ekleyip güzelce yoğurunuz istediğiniz şekli veriniz.
- Diğer yandan çikolatayı benmari usulü eritiniz yapmış olduğunuz truffları çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine koyunuz tamamen donduktan yerinden kaldırınız.
İlgili Haber
İlgili Haber
İlgili Haber
İlgili Haber
BUNLARI DA OKUYUN
-
Yaz sıcağında kesilen etler poşetle taşınmamalı
-
Dana nuar tarifi ve yapılışı… En güzel dana nuar nasıl yapılır?
-
Dana kaburga tarifi ve yapılışı… En güzel dana kaburga nasıl yapılır?
-
Acılı bi köri tavuk nasıl yapılır? Acılı bi köri tavuk tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası
-
Dana yürek tarifi, yapılışı ve malzemeleri! En güzel dana yürek nasıl yapılır?