Yemek Truff nasıl yapılır? Truff tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Truff nasıl yapılır? Truff tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Truff nasıl yapılır? Truff tarifi, yapılışı, malzemeler ve püf noktası

Misafir tabaklarının vazgeçilmezi olan truff, çay ve kahve keyiflerine lezzet katan şahane bir tarif. Çikolata sevenlerin asla vazgeçemediği truff tarifi, hem kolay hem de lezzetli bir tarif. Peki, evde truff nasıl yapılır? Görüntüsüyle ayrı lezzetiyle apayrı hoşunuza gidecek truff tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler, püf noktası...

Yemeğe doyamayacağınız truff tarifi, evde hem yapması kolay hem de çok lezzetli bir tarif. Peki, evde truff nasıl yapılır? Her lokmasında ayrı lezzet alacağınız truff tarifi, yapılışı, hazırlanışı, gerekli malzemeler, püf noktası...

TRUFF TARİFİ

Truff malzemeler

  • 1 tane muz
  • 1 paket burçak bisküvi
  • 3 tane hurma
  • Yarım çay bardağı hindistan cevizi
  • 1 çay bardağı çekilmiş ceviz

Bulamak için

  • 100 gram bitter veya sütlü çikolata

TRUFF YAPILIŞI

  • İlk olarak muzu eziniz.
  • Hurmayı küçük küçük kesiniz.
  • Sonra bisküviyi rondodan çektirin. İsterseniz elinizle ezebilirsiniz.
  • Sonra cevizi muzu ve hindistan cevizini ekleyip güzelce yoğurunuz istediğiniz şekli veriniz.
  • Diğer yandan çikolatayı benmari usulü eritiniz yapmış olduğunuz truffları çikolataya batırıp yağlı kağıt üzerine koyunuz tamamen donduktan yerinden kaldırınız.
SIRADAKİ HABER