Magazin Yaşar İpek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Çirkin hareket

Yaşar İpek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Çirkin hareket

Paylaş
Yaşar İpek kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Çirkin hareket

Seren Serengil ile Yaşar İpek önceki akşam nişanlandı. Magazin camiasının yakından takip ettiği nişanda Serengil ve İpek'in arakadaşları da vardı. Eğlence sırasında Yaşar İpek, kameraya yüzüğünü gösterip çirkin bir el işareti yaparak gündeme oturdu. Bu olay sonrası Yaşar İpek hakkındaki detaylar merak edilmeye başlandı.

Seren Serengil ile Yaşar İpek, 4,5 aylık ilişkilerini düzenledikleri nişanla süslediler. Çalkantılı bir aşk yaşayan ikilinin nişanı Şile'de gerçekleşti. Yaşar İpek, Seren Serengil ve ortak arakadaşları tüm gece eğlendiler. Yalnız geceye damga vuran bir olay yaşandı. Şarkıcı Yaşar ipek parmağındaki yüzüğü gösterip çirkin bir el hareketi yaptı. Bu hareketin ardından Yaşar İpek ismi güne damga vurdu.



YAŞAR İPEK KİMDİR?

Yaşar İpek, 1980 yılında dünyaya geldi. Aslen Diyarbakırlı olan Yaşar İpek, 5 yaşında ailesi ile birlikte İstanbul'a göç etti. 1986 yılında Öksüzler, 1988 yılında Acı ve yine aynı yıl Es Deli Rüzgar isimli sinema filmlerinde rol aldı. Rol aldığı filmlerde Emrah'ın küçüklük karakterini canlandırdı.

Günümüzde ise bir çok albümün altına imzasını atan sanatçı piyano çalmakta ve kendi bestelerini yazmaktadır. Bugüne kadar Aşkım, Okul Bitince, Yanlışa Af Yok, Arada Bir, Kapı Zili, Sus ve Allah Var isimli albümleri müzik piyasasındaki yerini aldı.

Emrah ile bir akrabalığı var mı? sorusunun cevabını ise Yaşar İpek şu şekilde açıklamıştır, ‘Babaannemin ikinci evliliği olan eşinden çocuğudur, herhangi bir kan bağımız yoktur.’




Haberin Devamı