Spor Yaşayan efsane Totti!

Yaşayan efsane Totti!

Paylaş
Yaşayan efsane Totti!

Roma kaptanı Totti, Çizme futboluna damgasını vurmaya devam ediyor. 36 yaşındaki yıldız, hafta sonunda ligdeki gol sayısını 225'e çıkarıp, "İtalya'nın en golcü ikinci futbolcusu" unvanına ortak oldu

Roma'nın efsanevi kaptanı Francesco Totti, Genoa karşılaşmasında kaydettiği penaltı golüyle Serie A tarihinde önemli bir unvanın sahibi oldu.

1993'ten bu yana Roma formasını giyen 36 yaşındaki futbolcu, Roma'nın Genoa'yı 3-1 yendiği maçta rakip fileleri havalandırarak 225 gole ulaştı ve böylece Serie A'nın en skorer ikinci oyuncusu unvanını elinde bulunduran Gunnar Nordahl ile gol sayısını eşitledi.

Buna karşın Totti'nin kariyerini Serie A'nın en golcü oyuncusu olarak bitirme şansı oldukça zor görünüyor. 1934 ile 1954 yılları arasında Torino, Lazio ve Novara gibi takımlarda top koşturan ve 1996 yılında yaşamını yitiren Silvio Piola'nın İtalya lig tarihinde 274 golü bulunuyor.

"SEN EN İYİ BABASIN"

Takımının attığı diğer iki golü de hazırlayan Totti'nin çocukları; babalarına maç sonunda güzel bir sürpriz hazırladı. Çocuklarının giydiği "Sen en iyi babasın" yazılı tişörtlerine oldukça duygulanan İtalyan yıldız, "Onların statta olduğunu dahi bilmiyordum. Benim için unutulmaz bir an oldu" diye konuştu.

Haberin Devamı

NTV SPOR