Sivas Yaşlılar kahvaltıda buluştu

Yaşlılar kahvaltıda buluştu

Paylaş
Yaşlılar kahvaltıda buluştu

Yaşlılar kahvaltıda buluştu

SİVAS, (DHA) - SİVAS'ta 1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü münasebetiyle İhramcızâde İsmail Hakkı Toprak Huzurevi sakinleriyle kahvaltı programı düzenlendi.
Sivas Öğretmenevi'nde düzenlenen programa; Sivas Valisi Salih Ayhan, 5'inci Piyade Eğitim Tugay Komutanı Piyade Albay Hakan Tutucu, Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan ve huzurevi sakinleri katıldı.
Programda konuşan Vali Salih Ayhan, yaşlılarla aynı sofrayı paylaşmanın ve sohbet etmenin kendileri için çok önemli olduğunu söyledi.
"İslamiyet'in gereği hepimiz büyüklerimize saygı ve hürmetimizi eksik etmememiz gerekiyor." diyen Vali Ayhan, sözlerine şöyle devam etti:
"Devletimiz imkânlarıyla, kabiliyetiyle her kesime büyük hizmetler sunuyor. Bu durum devletimizin ne kadar güçlü olduğunu göstermektedir. Sizlerin duası bizler için çok önemli. En büyük manevi sigortamız sizlerin duasıdır. Milletine hizmet eden bir devlet geleneği yapımız var. Devletin temsilcileri olarak sizlerin emrindeyiz. Sizin derdiniz bizim derdimizdir. Sivas'ta güzel bir huzur ortamı var. Bundan önce olduğu gibi bundan sonra da sizlerle bir araya gelmeye özen göstereceğiz. Çünkü sizler, geçmişle gelecek arasında çok önemli bir köprüsünüz, sizlerden alacağımız çok tecrübe var, bir değil her daim bizim ulu çınarlarımızsınız" dedi.
Belediye Başkanı Hilmi Bilgin ise, herkese sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir ömür dileyerek, "Sizler bizim baş tacımızsınız. Devletimiz her zaman yaşlılarına sahip çıkıyor ve çıkmaya da devam edecek. Ne zaman bize ihtiyacınız olursa bize ulaşabilirsiniz. Bizim amacımız, görevimiz sizlere yardım etmek ve sizlerin hayır duasını almak" diye konuştu.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı