Antalya Yavuz Özcan Parkı'na spor alanı

Yavuz Özcan Parkı'na spor alanı

Paylaş
Yavuz Özcan Parkı'na spor alanı

Yavuz Özcan Parkı'na spor alanı

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yıllardır Yavuz Özcan Parkı'na spor aleti istediğini dile getiren Deniz Mahallesi Muhtarı Mustafa Öztürk'ün talebini hızla yerine getirdi. Öztürk, “Başkan Muhittin Böcek'e bir kere derdimizi anlattık, hemen ertesi gün çözdü" dedi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Antalya'yı ortak akılla yönetme hedefiyle gerçekleştirdiği muhtar buluşmaları kapsamında tespit ettiği sorunları çözüme ulaştırıyor. Bu kapsamda geçen hafta Kepez Ulus Mahalle Muhtarı'nın Gazi Bulvarı üzerine tel çit çekilmesi isteği yerine getirilmişti. Son olarak Muratpaşa ilçe buluşmasında gündeme gelen Deniz Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk'ün Yavuz Özcan Parkı'na spor aleti talebi de Başkan Böcek'in talimatıyla bir hafta geçmeden hayata geçirildi.

BAŞKAN BÖCEK'TEN TALİMAT

Başkan Böcek'in 16 Ekim'de gerçekleştirdiği Muratpaşa muhtarları buluşmasında Deniz Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk, Yavuz Özcan Parkı içerisinde engelli ve engelsiz vatandaşlar için spor aletleri konulmasını talep etti. Müsait alanları olduğunu söyleyen Muhtar Öztürk, mahallenin yıllardır böyle bir talebi olduğunu ancak gerçekleşmediğini söyledi. Başkan Böcek de toplantıda Park Bahçeler Dairesi Başkanı Çiğdem Hacıoğlu'na muhtarın talebinin hızla yerine getirilmesi ve sorunun çözülmesi talimatını verdi. Hemen harekete geçen Park Bahçeler ekipleri, Yavuz Özcan Parkı'ndaki alana 10'lu setten oluşan spor aletlerinin montajını gerçekleştirdi.

'DERDİMİ BİR KERE ANLATTIM YETTİ'

Deniz Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk, “Başkan Muhittin Böcek'e bir kere derdimizi anlattık hemen ertesi gün çözdü. Yavuz Özcan Parkı, Antalya'nın en güzel manzarasına sahip parkıdır. Bu güzel manzarada vatandaşlarımızın spor yapması için buraya spor aletleri talep etmiştik ama bu talebimiz 4 sene boyunca yerine getirilmedi. Ben de toplantıda Muhittin Böcek Başkanımızdan, parkta uygun bir alanın olduğunu ve spor için değerlendirilmesini talep ettim. Hemen ertesi gün Park Bahçeler ve Fen İşlerinden yetkililer geldi ve burada inceleme yaptı. Bir hafta geçmeden de spor aletlerimiz takıldı. Ayrıca parkın ışıklandırmasının yetersiz olduğunu ve güçlendirilmesini de talep ettim. Bu sorunumuzu da çözecekler. Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek'e ve ekibine çok teşekkür ederim" diye konuştu.

Montaj sonrası Deniz Mahalle Muhtarı Mustafa Öztürk, spor aletlerini bizzat deneyerek mutluluğunu paylaştı.

FOTOĞRAFLI

Haberin Devamı