Yaşam Yaz gelmeden incelmek isteyenlere soğuk lipoliz

Yaz gelmeden incelmek isteyenlere soğuk lipoliz

Paylaş
Yaz gelmeden incelmek isteyenlere soğuk lipoliz

Yaz mevsimine girmeden önce fazla kilolarından ve yağlarından kurtulmak isteyenler için hızlı, ağrısız ve kalıcı bir çözüm var: Soğuk lipoliz. Peki soğuk lipoliz nedir, nasıl uygulanır? İşte cevabı

Yaz için tatil planlarının yapılmaya başlandığı şu günlerde başta kadınlar olmak üzere pek çok kişi fazla kilolarından kurtulup daha sıkı bir vücuda sahip olmanın yollarını arıyor. Okşan'a Güzellik Yaşam Akademisi güzellik uzmanları bölgesel yağlanma ve inatçı kilo problemleri için soğuk lipolizin etkili olduğunu söylüyor. Peki soğuk lipoliz nedir?



Soğuk lipoliz bölgesel incelme işlemidir. Özel bir cihazı ile yapılır. Günde 3 litre su içerek desteklenir. Sonucu 1,5 ayda 2 cm, 3. ayda 15 cm yani yaklaşık 3 beden daralma sağlayan bir uygulamadır. Aynı bölgede tekrar yağlanma olmaması, uygulamanın acısız ağrısız ödemsiz olması avantajdır.

Okşan'a Güzellik Yaşam Akademisi güzellik uzmanları yaza hazırlanırken uygulanabilecek diğer uygulamaları da şöyle sıraladı:

Altın iğne radyofrekans+mezoterapi: Cihazdaki kollajen tetikleme özelliği radyofrekans özelliği ile birleşip cildin ihtiyacına özel vitaminlerle yüzde ve boyunda sarkmayı engeller. Uygulama yaz dahil tüm mevsimlerde 15 gün aralıklarla yapılır. Etkisi 1,5 yıl sürer.

Saç mezoterapisi: Kaybedilen saçları geri getirme amaçlı, cansız saçlı dokuya haftada 1 olmak üzere 8 seans uygulanır.

Gözaltı torba ve ödem: Gözaltına özel ürün ve cihazla haftada 1,5 hafta süreyle uygulanır.



Kaş mezoterapisi: Seyrek ve dökülmüş kaş köklerine haftada 1 kere olmak üzere 5 hafta uygulanır.

Cilt bakım: 1,5 saat süren masajla kombinlenmiş, nem taksiyesi sağlayan uygulamadır. Tavsiye edilen uygulama aralığı 21 gündür. Cildi canlandırır, kaybettiği nemi geri kazandırır.

Kimyasal peeling: Meyve asitleri ile ciltteki renk eşitsizliği giderilir.

Lenf direnaj: Vücuttaki dolaşım problemi ve ödem problemi için haftada 2 kez cihazla uygulanır.




Haberin Devamı