A. Yavuz Kocaömer ‘Maddi manevi desteğe ihtiyacım var’
HABERİ PAYLAŞ

‘Maddi manevi desteğe ihtiyacım var’

Haberin Devamı

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

2011 yılında trafik kazası geçirdim, 2012’de eşimi kalp krizi sonucu kaybettim. 2 kızım var, onlara bakamadığım için devlet aldı.

Maddi açıdan çok zor günler geçiriyorum. Kiramı ödeyemediğim için sokakta kaldım. 48 yaşındayım, maddi ve manevi desteğe ihtiyacım var.

Muhsin Darılmaz Tel: 0531 374 43 37

‘Büyüklerime sesleniyorum’

34 yaşındayım ve 4 yıldır cezaevindeyim. Daha 20 sene cezam var. Yardımlarınıza muhtacım, maddi ve manevi desteğim yok.

Bir gözümde yüzde 20 engel var. Siz büyüklerime sesleniyorum, bana PTT aracılığıyla yardım yapabilirsiniz. Serdar Pakdemir E Tipi Kapalı Cezaevi Sağ Müşayede Odası No.1 Merkez/Gümüşhane

'Boncuk ve kitap istiyorum'

21 yıl ceza aldım ve daha 11 yıl cezam var. Geçimimi boncuk yaparak az da olsa sağlıyorum. Burada biraz kilo aldım ve kıyafet bulmakta sıkıntı çekiyorum. Bana XXL beden eşofman takımı, 43 numara spor ayakkabı ve boncuk yollarsanız çok sevinirim. Bir de kitap okumayı seviyorum, kitap gönderirseniz mutlu olurum.

Doğuş Yiğiter 7 no’lu L Tipi K.C.İ.K. B-11 Koğuşu Silivri/İstanbul

‘Hayat paylaşınca güzel’

Cezaevinde olduğum süreyi doğru kullanıp geçmişte yaptığım hatalardan ders çıkartıyor, kendimi geliştiriyorum. İnsan okudukça ve öğrendikçe değerlenen bir varlık. Burada imkanlarım kısıtlı, bu nedenle sizden kitap göndermenizi rica ediyorum. Hayat paylaşınca güzel.

Onur Doğanay T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu A-15 Koğuşu Aliağa/İzmir

'Mektup arkadaşı arıyorum'

Gurbet mahkumuyum. Burada yalnızlık çekiyorum. Dertleşip mektuplaşacak arkadaş arıyorum. Mektup yazan herkese cevap yazarım. Aykut Çalışır 2 no’lu L Tipi K.C.İ.K. F-4 Koğuşu Silivri/İstanbul

‘Artık çocuklar ölmesin’

Sizlerden ne para, ne eşofman, ne ayakkabı, ne forma, ne de kitap istiyorum. Lütfen insanların cinsiyetlerine, mezheplerine, dinlerine, dillerine, ırklarına, giyimlerine, saçlarına, sakallarına, görünüşlerine takılmak yerine, onları olduğu gibi sevelim. Barış yanlısı olalım. Artık çocuklar ölmesin, bırakalım onlar da şeker yiyebilsinler.

Melih Gürler T Tipi K.C.İ.K. Ç-12 Koğuşu Bafra/Samsun

‘Işık olmanızı rica ediyorum’

40 yaşındayım, gelenim gidenim yok. 2 yıldır cezaevindeyim. Daha 10 yıl cezam var, karanlık günlerime ışık olmanızı istiyorum. Hayırseverlerin yardımlarını bekliyorum. 42 numara spor ayakkabı, L beden eşofman takımına ihtiyacım var.

Cemal Demirbilek M Tipi Kapalı Cezaevi A-7 Koğuşu Alaşehir/Manisa

‘Teşekkürler TESYEV'

Ondokuz Mayıs Üniversitesi’nde yüksek lisans yapıyorum. Sigortalı olarak bir işe başladığım için bursa ihtiyacım yoktur. İhtiyacı olan başka öğrenci kardeşimize vesile olmasını dilerim.

Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’na bugüne kadar aldığım burslar için sonsuz teşekkür ederim. Sağlıcakla esen kalın...

Serhat Yılmaz Ondokuz Mayıs Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü

‘İyi ki varsınız’

İşe başladığım için, Türkiye Engelliler Spor Yardım ve Eğitim Vakfı’nın (TESYEV) bana verdiği bursu kesmesini rica ediyorum. Verilen burs hem maddi hem manevi bana çok yarar sağladı.

Gerek eğitim gerek sportif alanda bizleri yalnız bırakmayan TESYEV ailesinin bir ferdi olmaktan onur duyuyorum. Her şey için çok teşekkürler. İyi ki varsınız, kalbim hep sizinle...

Ergin Demir Kilis 7 Aralık Üniversitesi İktisadi Ve İdari Bilimler Fakültesi

Sıradaki haber yükleniyor...
holder