A. Yavuz Kocaömer Sözü okurlarımıza bıraktık
HABERİ PAYLAŞ

Sözü okurlarımıza bıraktık

Sevgili okurlarımız, sizlerden çok sayıda mektup, faks ve e-mail aldık. Bu nedenle bugünkü köşemizi sizlere ayırdık ve “Söz sizin” diyoruz. İşte sizden gelen mesajların bazıları...

‘İYİ VARSIN TESYEV’

■ Bugün öğretmen olduğum için sevinçliyim. Evet, atandım. Evet artık bir görsel sanatlar öğretmeniyim. Elbette sizin sayenizde. Ailenize katılmam beni o kadar güçlü yaptı ki, o kadar güzel dostluklar kurdum ki orada. Hem de hepsi birbirinden harika. Maddi-manevi desteğiniz ve güveninizden dolayı size şükranlarım sonsuz. İyi ki varsınız iyi ki. İlk geldiğim zaman Yavuz Ağabey’in özellikle de Gülderen Abla’nın sıcaklığını hiç unutmuyorum. Tabii ki diğer TESYEV üyelerini de. Umarım mayısta yapılacak toplantınıza atanmış bir öğretmen olarak katılırım. Çünkü engelliler bazı şeyleri aşabilmeli. Ben işitme engelliyim ama her şeyi hissediyorum. Bugün manevi olarak her şeyi size borçluyum.

Haberin Devamı

İ. Y. Dumlupınar Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Mezunu

■ Sevgili TESYEV Ailesi, öncelikle sizlere ne kadar teşekkür etsem azdır. Çünkü bu zorlu hayat şartlarında bizim elimizden tuttunuz. Karanlık gecemize güneş gibi doğdunuz. Varlığınıza minnettarım. Çok şükür bir işe başladım, onun için bursumu iptal edin. Diğer kardeşlerim faydalansın. Başta Yavuz Ağabey olmak üzere tüm tanıdığım, tanımadığım bu işe gönül vermiş herkese canı gönülden teşekkür ediyorum. Bundan sonra da sizlerle bağımı koparmayacağım. Fırsat olunca ziyaret edeceğim. İyi ki varsınız.

M. A. Harran Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi

'YARDIM BEKLİYORUM'

Yüzde 61 engelliyim. Çalışamıyorum, borç içindeyim. 3 çocukla ortada kaldım. Perişan durumdayım. Şeker hastasıyım, kolesterolüm, yüksek tansiyon var. Bu tür hastalıklar yüzünden çalışamıyorum. Engelli bacağımı kalçadan kırdım. Hayırsever iş adamlarımızdan yardım bekliyorum. Allah hepinizden razı olsun. Bünyamin Çirkin Köse Tel: 0542 251 91 76

'HALA EŞİT DEĞİLİZ'

Ne yazık ki ülke olarak spor ve birçok konuda biz engelliler engelsizlerle eşit konumda değiliz. TESYEV Ailesi’ne ve Sayın Yavuz Kocaömer Başkan’a tebriklerimi iletmek istiyorum. Çünkü engelliler konusunda sizin gibi emek veren ve çalışan kaç kişi var? D. T. Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi

Haberin Devamı

'KİTAP VE MEKTUP YOLLAR MISINIZ?'

■ Yaşamayı ve okumayı seviyorum. İki yıldır ceza evindeyim. Kader mahkumu olarak tüm okurlardan mektup bekliyorum.

Ahmet Koç E Tipi Kaplı Ceza Evi D-6 Koğuşu Elbistan / Kahramanmaraş

■ 21 yaşındayım. 2 yıldır cezaevinde yatıyorum. Daha bir müddet buradayım. Özgürlüğüm kısıtlanmış olsa da yarın için umudum var. Son pişmanlık fayda etmez ama buraya cahillik çağımda yaptığım hatalar yüzünden girdim. Bana kader ortağı olacak mektup arkadaşları arıyorum.

Volkan Yüksel L Tipi Kapalı Cezaevi Kurumu C- 16 Koğuşu Ferizli / Sakarya

■ 3 yıldır ceza evindeyim ve daha uzun bir süre de buradayım. Bu dört duvar arasında hayal gücümü geliştiren ve güzelleştiren şey kitaplar. Sizlerden hayallerimizi güzelleştirecek kitaplar istiyorum.

Haberin Devamı

Bahri Köksu T Tipi Kapalı C.İ.K. A-1 Koğuşu Boğazlayan / Yozgat

■ İzmirli’yim. 3 senedir cezaevindeyim. Daha 5 yıl cezam var. Arkadaşlarım ve benim için kitap gönderirseniz bizleri sevindirirsiniz. Allah tüm kader mahkumlarına en kısa zamanda özgürlüklerine ve sevdiklerine kavuşmayı nasip etsin.

Mustafa Kemal Turgut T Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumu A-10 Koğuşu Akhisar / Manisa

■ 37 yaşındayım. Yazmayı ve okumayı seviyorum. Benim gibi kendini yalnız hisseden mektup arkadaşları arıyorum. En samimi duygularımla mektuplarınızı bekliyorum.

Osman Duran Bartın Kapalı Cezaevi İnfaz Kurumu

Sıradaki haber yükleniyor...
holder