Arzu Çekirge Paksoy Kurumsal sosyal sorumluluk
HABERİ PAYLAŞ

Kurumsal sosyal sorumluluk

Bireysel sosyal sorumluluk projelerinin sayıları hızla artıyor.

Pek çok kişi toplumun gelişimi için ellerini taşın altına koyup, sorumluluk üstleniyor. Bazen birkaç arkadaş bir araya gelip, belirli bir konuda öncülük yapıyor, bazen de sosyal medya üzerinden buluşan gruplar bireysel çabaları ile topluma faydalı olmaya çalışıyor. Yaptığınız iş ya da ilgilendiğiniz konu ne olursa olsun, siz de fark yaratabilirsiniz. Zamanınızın ve yeteneklerinizin boyutuna göre çocuklara, engellilere, yaşlılara ya da hayvanlara destek olabilirsiniz.

Haberin Devamı

İster bağış yapın, İster atkı örün

Son dönemde çok beğendiğim birkaç oluşumu size de tanıtmak istiyorum.

Her çocuk bir tohum sosyal medya kanalıyla buluşan arkadaşların oluşturduğu, köy okullarına yardım yapan çok faydalı bir girişim; cocuklargiysindiye her yıl binlerce çocuğa kışlık giysi ve ayakkabı armağan ediyor,

www.mutluolyeter.com çocukları küçük şeylerle mutlu edebilmek için bireysel bağış topluyor. Ve anneanneler grubu... Facebook üzerinde buluşup atkı, bere örerek şimdiye kadar 200’ü aşkın okulda 10 bin öğrenciye ulaşan bu gönlü zengin kadınların hedefi ileride bir eğitim köyü kurmak. www.ihtiyacharitasi.com Türkiye genelinde ihtiyaç sahipleri ile kurumları ve bireysel bağışçıları biraraya getirerek fayda yaratıyor... www.kardesokullar.com ise pek çok okula kıyafet, kırtasiye, eşya yardımı yapıyor. Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın kurduğu “İyi Kalpler Dükkanı” ise kuruma bağışlanan ikinci el eşyaları satıyor. İyi Kalpler Dükkanı’na her tür kıyafet, mutfak malzemesi, CD, kitap ve küçük eşyalar bağışlanabiliyor.

Sosyal sorumluluk konusunda bireysel olarak da yapılabilecek o kadar çok şey var ki...

Yeter ki isteyin...

Bir sonraki Posta kurumsal Sosyal Sorumluluk Dosyası 31 ekim 2018’de yayınlanacak. Sosyal sorumluluk projelerinizin dosyamızda yer almasını isterseniz, bizi arayabilir ya da emine.karakis@posta.com.tr adresine bilgi gönderebilirsiniz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder