Ayda Ersan Anne karnı kayıtları ve öncesi yaşamımızı nasıl etkiliyor?
HABERİ PAYLAŞ

Anne karnı kayıtları ve öncesi yaşamımızı nasıl etkiliyor?

İyileşmenin bilgiden geçtiğini ve bunun da hafızalara ya da bilinçaltı kayıtlarına ulaşarak gerçekleştiğini söyleseydim ne düşünürdünüz?

Evet, anne karnına düşmeden önce anne babamızın yaşamlarında hissettikleri bize yansır.

Bunları regresyon ve Recall Healing eğitimlerinde öğrendim.

Hiç tanımadığım, görmediğim kişilerin hayatına sadece telefon görüşmesi ile dokunarak şifalarına vesile olmak, benim için paha biçilemez ve şaşkınlık vericiydi.

"BEN ÖLÜYÜM, ANNEM BENİ TERK ETTİ" KAYDI

Anne karnı kayıtları ve öncesi yaşamımızı nasıl etkiliyor

Bir gün bir hanım aradı, "28 yaşındaki erkek kardeşimi size getirmek istiyorum" dedi. Nesi olduğunu sorduğumda, alkol ve uyuşturucu madde kullandığını, birkaç kere intihar girişiminde bulunduğunu ve hala da yazlık evlerinde izole yaşadığını söyledi. Bu durumdaki bir kişiyle seans yapamayacağımı; çünkü bilinçaltı çalışmalarında kişinin sağlıklı algıda olması gerektiğini söyleyerek başta reddettim.

Haberin Devamı

O anda aklıma annesiyle konuşmak geldi. Genç adamın annesine ilk sorduğum soru, "Hamileyken ne yaşadınız?" oldu. Çok sağlıklı bir hamilelik geçirdiğini, bebeğin istenen bir bebek olduğunu söyledi. Buraya kadar her şey normaldi. Ama bebeğin hareketsiz, mosmor doğması ve 'öldü' diye anne babanın hastaneden gönderilmesi, meseleyi aydınlattı.

Sonrasında ebe bebeğin göğsünün hareket ettiğini fark edip ilk müdahaleyi yapınca bebek hayata dönmüş. Ama bilinçaltı programı, "Ben ölüyüm. Annem beni terk etti" olarak kayda geçmişti bir kere...

Aile büyük bir mutlulukla bebeği alıp eve geliyor ve bebek annenin en sevgili evladı olarak, pamuklara sarılarak büyüyor. Ancak hiçbir zaman annesine yakın olmuyor, hatta ondan uzak duruyor.

Anne bunları bana ağlayarak anlattı, "Her gün onun için dua ediyorum. Niçin beni hiç sevmiyor anlamıyorum" dedi. Ben de ona dua ile birlikte çocuğunun ruhuyla da konuşmasını önerdim. 21 gün boyunca çocuğunun fotoğrafına "Ben senin annenim, seni terk etmedim. Sen hayattasın. Seni bütün doğum programından özgürleştiriyorum" demesini söyledim.

Anne büyük bir kararlılıkla bunu yaptı ve 1 ay sonra genç adam aile evine dönerek iyileşti. Bu bir mucizeyse, bunun gibi çok vakaya tanık olduğumu söylemeliyim.

Haberin Devamı

HAMİLEYKEN DEPRESYON YAŞAYAN TRABZONLU TEYZE

Anne karnı kayıtları ve öncesi yaşamımızı nasıl etkiliyor

Bir diğer iyileşme vakası da, Trabzon'dan arayan teyzenin kızıdır. Hala telefonumda "Trabzonlu teyzem" olarak kayıtlı. Teyze beni ağlayarak aradı ve "Kızımı sana getireceğim yavrum" dedi. "Peki nesi var kızının?" dediğimde, öğretmenini kaçırdığını, araba çaldığını, her türlü suça meyilli olduğunu anlattı. "Asi kızını bana getirmeye nasıl ikna edeceksin teyzem?" dedim. O sırada yine aklıma geldi ve hamileyken ne yaşadığını sordum. "Ah sorma, benim herif beni aldatıyordu. Her gün Allah'a canımı alsın diye dua ettim. Allah affetsin hamileyken bunalıma girip isyan ettim" dedi. "İsyan eden sensin bu durumda, değil mi?" diye sordum. "Evet, şimdi ne yapayım?" dedi. "Şimdi programı değiştir. Kızının resmine bakıp 21 gün boyunca 'İsyan eden bendim, sen benim yüklerimden ve duygularımdan özgürsün' de" diye bir öneride bulundum. O da söylediğimi uyguladı ve sonuçta kızı bir süre sonra pişmanlıkla annesine gelip "İçimde bir deli var gibiydi, nasıl gitti anlamadım" dedi.

Haberin Devamı

Siz de kendi programınızı anlamak için annenizle doğum sürecinizi sorgulayabilir, neleri üstlendiğinizi anlayabilirsiniz.

Evlat sahibiyseniz onlara neleri aktardığınızı anlayabilir ve bunu değiştirebilirsiniz.

Son olarak kendi örneğimi anlatayım.

Büyük bir aceleyle 26 haftada dünyaya gelen oğlumun en büyük sıkıntısı, özel öğrenme bozukluğu yaşamasıydı. Aritmetik hesaplarını hiçbir şekilde doğru yapamıyordu. Bu nedenle okul başarısı da çok düşüktü.

Sonrasında bir arkadaşımdan anne karnı regresyonu aldı ve yanlış zamanda doğduğu için suçluluk hissettiğini anladı.

Bu kaydı beraber değiştirdik.

Sonrasında bir daha okulla ilgili sorun yaşamadı.

İşte bizi tutan kayıtlar ve yaşamımıza etkilerinden birkaç örnek.

Hatırlayalım, anlayalım ve özgürleşelim.

Sevgi ve şükranla...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder