Banu Şen Asıl insanlık ölmüş
HABERİ PAYLAŞ

Asıl insanlık ölmüş

Genç yaşta ani ölümü hepimizi kahretti. Gençliğimizde Zafer abimizdi... Sonra da çok sevdiğimiz Demet Akbağ ile aşklarına tanık olduk, mutlu evliliklerine... Demet Akbağ, İzmir’deki cenaze töreninde zor ayakta duruyor ama metanetini korumaya çalışıyordu.

Oğulları Ali Çika da... Bu görüntüler hepimizin içini acıtırken Zafer Çika’nın cenaze töreninde; yine saygı, vicdan sınırlarını aşan görüntülerle karşılaştık.

Daha önce de benzerlerini izlediğimiz ünlü meraklıları; Alsancak Hocazade Camisi’nin bahçesinde, acı paylaşmak değil sosyal medyada fotoğraf ve görüntü paylaşmak için kendine yer açıyordu.

Haberin Devamı

Asıl insanlık ölmüş

Sosyal medyada ve haber sitelerinde karşıma çıkan bu görüntüler sonrası üzüntümün yanına bir de kızgınlık eklendi. Canlı yayın yapan mı ararsınız, ünlülerin yanına sığışıp fotoğraf çektirmeye çalışan mı!

ÇİÇEKLERİ TOPLAYANLAR DEMİRE TIRMANANLAR

“Bu kadar da olmaz, pes artık” derken ajanslar cami demirlerine tırmanıp meraklı bakışlarla töreni izleyen vatandaşların görüntüsünü geçti. Ardından da cenaze sonrası çelenklerdeki çiçekleri toplayanların...

Asıl insanlık ölmüş

Orada en sevdiğini toprağa vermenin acısını yaşayan insanların hıçkırıklarını, feryatlarını duyarken çiçek toplamak, film izler gibi demirlere tırmanmak, canlı yayın yapmak nasıl aklınıza geliyor, nasıl vicdanınız var, diye sormadan edemiyorum. Töreni takip eden muhabir arkadaşlarımız da cenazede yaşananların herkesi çileden çıkardığını anlattı.

Cenazeye katılan ünlü isimlerle selfie çekme yarışına girenler, ellerinde telefon durmadan çekim yapanlar onları da isyan ettirmiş. Tavsiyem; sevdiğini kaybettiğinde içi yananlara bir de ‘insanlık ölmüş’ üzüntüsü yaşatmayın. Bu hastalıklı ruh halinden bir an önce kurtulun...

Sıradaki haber yükleniyor...
holder