Banu Şen Beklentilerimiz ve biz seni çok bekledik 2021
HABERİ PAYLAŞ

Beklentilerimiz ve biz seni çok bekledik 2021

Çok bekledik seni... Öyle bir yılı geride bıraktık ki sosyal medyada da zaman zaman espriyle karışık gündeme geldiği gibi; uzaydan dev göktaşı düşmediği kaldı! Çok beklerken, beklentilerimiz de arttı. Çok şeyin iyileşmesini, çok şeyin değişmesini, çok şeyin düzelmesini bekliyoruz. O kadar kötü gün yaşadık ki mümkünse sende bir kere bile kara gün yaşamak istemiyoruz. Henüz daha birkaç günü geride bırakmışken, 2021’den hepimizin içinden geçirdiğini tahmin ettiğim beklentileri özetle sıraladım. Umarım hepsi gerçek olur.

Haberin Devamı

BÖYLE OLSUN

  • En büyük beklentimiz sağlık. Tüm insanlık kuşkusuz 2021’de sağlıklı günler bekliyor.
  • Diğer ve kuşkusuz en büyük beklenti ise COVID-19 pandemisinden kurtulduğumuz günler ve herkesin hızla aşılanması.
  • Maskesiz, özgürce nefes alarak sokaklarda gezdiğimiz, kalabalıklara karıştığımız günleri ne kadar arıyoruz değil mi? Umarım 2021’de o günlere çok yakınızdır.
  • Mesafelerden kurtulmak da bir diğer beklenti. Sevdiklerimize yakın durmayı, sarılmayı çok özledik. Bu sene doya doya sevdiklerimizle geçireceğimiz, sarılacağımız günler yaşamak en büyük dileğimiz.
  • Deprem gerçeği ile 2020’de birden fazla yüz yüze geldik. Acılar yaşadık. 2021; deprem gerçeğini unutmadan, uzmanların uyarılarının dikkate alındığı ve önlemlerin artık hayata geçirildiği bir yıl olur.
  • Kadın cinayetleri artık canımıza tak ettirdi. 2021 kadınların öldürüldüğü değil yaşatıldığı bir yıl olsun. Köklü çözümler artık hayata geçirilsin.
  • Hayvanlara eziyet de gün geçtikçe arttı. Dozu da sayısı da... Yılbaşından sonra TBMM gündemine gelmesi beklenen Hayvan Hakları Yasası’nın 2021’de yürürlüğe girmesi en büyük beklentiler arasında. Doğaya ve hayvanlara duyarlı, iklim değişikliği kavramına farkındalık yaratmış bir 2021 en büyük dileğimiz. Kısacası ilk günlerini yaşadığımız 2021; sağlıklı günlere kavuştuğumuz, sevdiklerimize doya doya sarıldığımız, işlerimizin başında olduğumuz, kadın cinayetlerinin bittiği, hayvanlara da yaşama hakkı olan canlı gözüyle yaklaşıldığı, doğanın korunduğu, depremden yana içlerimizin rahat olduğu, her türlü zorbalık, şiddet, kötülükten uzak bir yıl olur.
Sıradaki haber yükleniyor...
holder