Banu Şen Gözler kupada
HABERİ PAYLAŞ

Gözler kupada

Bahçeşehir Koleji’nin İzmir’deki okullarını ziyarete gittiğimizde yeni kurulan basketbol takımının oyuncuları ve Başkan Hüseyin Yücel öğrencilerle buluşuyordu. Öğrencilerin takıma ilgisi, oyuncularla iletişimi, coşku ilgimi çekmişti. Aralarında kurdukları bağ ise ayrıydı... Bahçeşehir Koleji Basketbol Takımı’nın altyapısı da İzmir’de yeni kurulmuştu. Eğitime yatırımın yanında spora, kültüre ve sosyalleşmeye yapılan yatırımlar bir o kadar önemli.

Bahçeşehir Uğur Eğitim Kurumları Başkanı Enver Yücel aslında detay olarak görülen bu yatırımlara önem verdiğini her sohbetimizde anlattı. İlerleyen zamanlarda takımın İstanbul ve İzmir’deki maçlarını da izleme fırsatım oldu.

Haberin Devamı

Tribünler; öğrenciler, öğretmenler ve velilerin coşkusuyla doluydu. Anons edilen her oyuncuyu biliyor, her sayıda coşkularını, tezahüratlarını gösteriyorlardı. Maçı izlerken bu örneklere keşke her çocuk sahip olabilse diye düşündüm.

Gözler kupada

“TÜRKİYE’YE KAZANDIRACAĞIZ”

Geçen hafta ise basının da aralarında bulunduğu kafileyle takımın İtalya’daki maçını izlemeye gittik. FIBA Erkekler Avrupa Kupası Finali’nde Bahçeşehir Koleji, İtalyan ekibi Unahotels Reggio Emilia ile nefesleri kesen mücadelede galibiyet kazandı. Rakibini 72-69 yenen temsilcimiz, İstanbul’daki rövanş öncesi avantaj elde etti.

Çarşamba günü İstanbul’da oynanacak maça kilitlenmişken Başkan Hüseyin Yücel, kupayı Türkiye’ye getirmeyi çok istediklerini söylüyor: “Kazandık, zorlu olacağını biliyorduk. Takım çok iyi mücadele etti. 10-12 sayı geriden geldik.

Mücadeleyle birlikte toparladık. Türk seyircimize teşekkür ediyorum. Evimizde gibi oynadık. Çok şükür sayı avantajıyla birlikte İstanbul’a geliyoruz. İnşallah yolumuz final. Kupayı da Türkiye’ye kazandıracağız.”

Sıradaki haber yükleniyor...
holder