Banu Şen Ruh halimize cemre gibi düştüler
HABERİ PAYLAŞ

Ruh halimize cemre gibi düştüler

Zor bir kış geçirdik... COVID’den kurtulacağımızı beklerken bu kış da yeni piklerle geçti. Neredeyse her gün etrafımızdan “Ben de pozitifim” mesajları yağdı. İzmir’de salgın zirve yaptı. Daha yeni yılın ilk günlerinde umut beklerken umutlarımızı kaybettik. Bir ferahlatıcı haber bekledik. “Bu piklerin sonu düşüş” açıklamalarına kilitlendik. Elbet bir gün bitecek beklentisiyle COVID’siz günleri iple çeker olduk. Üstelik de bu kış öyle soğuktu ki! Güneşe, içimizi ısıtan güzel günlere hasret kaldık. Yine de biliyoruz ki her kışın sonu bahar.

Haberin Devamı

GÖĞSÜMÜZÜ KABARTTILAR

Dün ve bugün havaya ilk cemre düşüyor. Birer hafta arayla düşecek cemreler baharı müjdeliyor. Hele önceki gün öyle güzel bir haber aldık ki... Bu ruh halimize birer cemre gibi düştüler onlar. İki pırıl pırıl genç kız umudun müjdecisi oldular. Yüzümüzü güldürdüler, göğsümüzü kabarttılar. Bahar çiçekleri gibi kışımızın ortasında çiçek açtırdılar.

Ruh halimize cemre gibi düştüler

HEDEFLERİ OLİMPİYAT

Bakü’de düzenlenen Trambolin Cimnastik Dünya Kupası kadınlar senkronize finalinde birinci olup altın madalya kazanan Bahçeşehir Koleji Çiçekliköy Kampüsü öğrencisi Sıla Karakuş ile takım arkadaşı Sena Elçin Karakaş’tan söz ediyorum. Onlar tüm ülkenin gururu oldular. İzmirli sporcuların hedefi 2024 Paris Olimpiyatları’na katılmak. Eminim ki onlar bu hedeflerini gerçekleştirecek, biz de onları gururla alkışlamaya devam edeceğiz.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder