Bekir Saçar 1500 yıllık su sarnıcında kutlama
HABERİ PAYLAŞ

1500 yıllık su sarnıcında kutlama

31 Ocak’ta 39 yaşına giren oyuncu Belçim Bilgin, doğum günü kutlamasını dün gece Ayasofya Müzesi ve Topkapı Sarayı’na komşu Soğuk Çeşme Sokağı’ındaki Hagia Sofia Mansions Curio Collection By Hilton bünyesindeki Sarnıç Restaurant’da kutladı. Roma İmparatoru 1. Justinyanus tarafından 527 - 565 yılları arasında yaptırılan 1500 yıllık sarnıçtaki kutlamaya yönetmen Serkan Ertekin, oyuncu eşi Ayfer Dönmez, Beren Saat, Kenan Doğulu, prodüktör Müge Sarıoğlu, Özlem Şentürk, yoga eğitmeni Cana Grigorjev, Esra Dermencıoğlu, Songül Öden ve eşi Arman Bıçakçı katıldı.

Haberin Devamı

1500 yıllık su sarnıcında kutlama

Belçim Bilgin saat 24.00’dü gösterirken Happy Birtday To You (Doğum günün kutlu olsun) şarkısıyla masasına gelen pastasının mumlarını söndürdükten sonra dostlarıyla dans edip eğlendi.

1500 yıllık su sarnıcında kutlama

Ünlü oyuncu doğum günü kutlamasına pandemiden dolayı sadece 15 sıkı dostunu davet etti. Kutlamaya davet etmediği dostlarına da sosyal medya hesabından “Yeni yaşın ilk gününden, tüm varlığı ile hayatı hissetmenin hafifliğinden selamlar! Büyüdükçe uçuculuğu gidiyor hislerin, anlamı derinleşiyor, tüm renkleri görmeye, tüm nüansları fark etmeye, kabul etmeye, kalbini her durumda tercih edersen açabilmeye başlıyorsun. Anı tüm mevcudiyetinle hissetmek, her gülümsemenin, her selamın, her sevgi zerresinin değerini bilmek, her ömür çabasına, var olma telaşına hürmet etmek yolun yarısı diye tarif edilen ömrün hediyeleri. Henüz başlangıç noktasında hisseden, içimdeki pek heyecanlı küçük çocuğumla öpüyorum” mesajını paylaştı.

İçişleri Bakanlığı, denetimler ve ihbarlar üzerine otel ve konaklama tesislerinde restoran, lokanta ve kafelere yönelik valiliklere ‘Sadece otel müşterisine yemek hizmeti verilecek’ genelgesi göndermişti. Sarnıç Restaurant otel bünyesindeki bir işletme. Bu kutlamaya katılanların hepsinin bu genelgeden haberdar olduğunu sanıyorum. Demek ki; konuklar o gece misafir olarak 12 konaktan oluşan, Menekşe, Gül, Orkide, Papatya, Karanfil, Lavanta ve Sümbül gibi çiçek isimleriyle anılan tesiste konakladılar. Aksini düşünmek bile istemiyorum. Eğer restorana o gece sadece müşteri olarak gittilerse neler olur bilemiyorum.

Haberin Devamı

1500 yıllık su sarnıcında kutlama

Sıradaki haber yükleniyor...
holder