Bekir Saçar 2020’ye damgasını vuran magazin olayları
HABERİ PAYLAŞ

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Pandemiye rağmen 2020'de magazin dünyası oldukça hareketli geçti. Bazı olaylar unutulsa da bazıları hala dillerde. İşte acısıyla, tatlısıyla 2020’ye damgasını vuran ve dillerden düşmeyen magazin olaylarından seçmeler.

Konuşturan olaylar

1 - Ozan Güven & Deniz Bulutsuz

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Oyuncu Ozan Güven’in sevgilisi Deniz Bulutsuz’u darp etmesi bu yılın en çok konuşulan ve tepki çeken olayı oldu. Cumhuriyet Başsavcılığı'na avukatı Mustafa Kurtuluş ile başvuran Deniz Bulutsuz, sevgilisi Ozan Güven’in kendisini darp ettiğini ileri sürerek şikayetçi oldu. Ozan Güven hakkında 13.5 yıl hapis cezası isteniyor.

Haberin Devamı

2 - Hali Sezai

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Sıra dışı giyim tarzıyla dikkat çeken şarkıcı Halil Sezai’nin geçen yaz Tuzla’da film çekimi için kiraladığı villanın önünde 67 yaşındaki Hüseyin Meriç’i tekme tokat dövmesi magazin basınında bomba etkisi yarattı. Olay sonrası 43 gün tutuklu kalan Sezai çıkarıldığı mahkemede 1 yıl 11 ay 17 gün hapis cezasına çarptırılarak tahliye edildi.

3 – Cem Yılmaz – Serenay Sarıkaya

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Ünlü komedyenin Defne Samyeli’den ayrıldıktan sonra kendisinden 18 yaş küçük oyuncu Serenay Sarıkaya ile flört etmesi magazin basınında flaş haber olarak yer aldı. İkili bu ilişkiyi reddetti ama Atina sokaklarında objektiflere yakalanınca aşklarını itiraf etti. İlişkilerini gözlerden uzak yaşamaya gayret eden sevgililerin geçen ay ayrılması magazin dünyasında en çok konuşulan olay oldu.

4 - Sıla Gençoğlu

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Ünlü popçu gece yarısı kulüpten evine dönerken otomobilinin arka koltuğunda aşçı Hazer Amani ile uyurken fotoğrafı çekilince gizli aşk ortaya çıkmış ve en çok konuşulan magazin haberi olmuştu. Ocak 2020’de nikah masasına oturan çift, evliliklerini bir dargın bir barışık sürdürmeye çalışıyorlardı. Beklenen son geçen ay geldi, çift boşanacaklarını açıkladı. Magazin dünyası şimdi bu boşanma olayıyla çalkalanıyor.

5 – Mustafa Sandal- Defne Samyeli

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Popçu Mustafa Sandal ‘Beni Anlatma’ adını verdiği kitabını geçen ocak ayında yayınladı. Sandal, kitabında eski spiker Defne Samyeli ile bir dönem birlikte olduğunu yazdı. Samyeli, ‘Sandal ile herhangi bir aşk yaşamadığını’ söyleyip İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulununca Sandal ifadeye vermek üzere mahkemeye çağrıldı.

Haberin Devamı

6 - Hadise – Kaan Yıldırım

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Popçu Hadise geçen ilkbaharda oyuncu Kaan Yıldırım ile gözlerden uzak aşk yaşamaya başlamıştı. Karantina günlerini aynı evde geçiren aşıklar yaz aylarında birlikteliklerini gizlemekten vazgeçip sosyal medya hesaplarından romantik fotoğraflar paylaştılar. Hadise, bu hafta sosyal medya hesabından ayrıldıklarını duyurdu.

7 – Hande Erçel – Murat Dalkılıç

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Popçu Murat Dalkılıç oyuncu eşi Merve Boluğur’dan Eylül 2017’de boşandıktan sonra oyuncu Hande Erçel ile aşk yaşamaya başlayınca magazin gündemine damga vurmuştu. Bir dargın bir barışık üç senedir devam eden ilişki geçen yaz ortalarında sona erdi. Hande Erçel şimdilerde rol arkadaşı Kerem Bürsin ile anılıyor. İkili iş gereği bir arada olduklarını söylüyor. Bildiğiniz gibi ünlüler yeni başlayan ilişkilerinin tam anlamıyla gün ışığına çıkmadan kabul etmez. İkilinin sevgili olup olmadığını zaman gösterecek.

8 – Hülya Avşar – Coşkun Sabah

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

2020’nin bitmesine 15 gün kala Coşkun Sabah’ın eski sevgilisi Hülya Avşar ile ilgili ‘Hülya ile birlikteyken benim askere gitme zamanım gelmişti. Hülya beni havaalanına ağlayarak yolcu etti. Bir süre sonra Hülya’nın beni futbolcu Tanju Çolak ile aldattığı öğrendim’ açıklaması magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. Hülya Avşar, Coşkun Sabah ile 1987 – 1988, Tanju Çolak’la da 1998 – 1991 yıllarında flört etmişti.

Haberin Devamı

Üzücü haberler

9 – Muhterem Nur

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Arabesk müziğin efsane ismi rahmetli Müslüm Gürses’le uzun ve mutlu bir evliliği olan Muhterem Nur, 20 Mart 2020 tarihinde tedavi gördüğü hastanede 87 yaşında hayatını kaybetti. Aynı gün kılınan cenaze namazının ardından Zincirlikuyu Mezarlığı'nda, eşi Müslüm Gürses'le aynı mezara defnedildi.

10 – Nur Yerlitaş

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Sosyete ve sanat dünyasının ünlü isimlerini giydiren modacı Nur Yerlitaş, tatlı dili, her daim gülen yüzü ve esprileriyle gönüllere taht kuran ender isimlerdendi. Yerlitaş, Ağustos 2018'de beyin kanseri teşhisi sonucu başarılı bir ameliyat geçirdi. 2019 yılı sonlarında oldukça kilo kaybettiği gözlenen Yerlitaş, 27 Nisan 2020'de Şişli'deki evinde hayatını kaybetti.

11 – Adalet Ağaoğlu

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Türk edebiyatının mihenk taşlarından, roman ve hikayeleriyle edebiyat dünyasına onlarca eser kazandıran Adalet Ağaoğlu çoklu organ yetmezliği sebebiyle 91 yaşındayken 14 Temmuz 2020'de hayatını kaybetti. Ölmeye Yatmak, Fikrimin İnce Gülü, Bir Düğün Gecesi, Üç Beş Kişi, Ruh Üşümesin, Romantik Bir Viyana Yazı, Yüksek Gerilim, Sessizliğin ilk Sesi ve Hadi Gidelim ünlü yazarın romanlarında bazıları.

12 - Seyfi Dursunoğlu – Huysuz Virjin

Türk şov dünyasını en renkli en neşeli ve eğlenceli ismi Seyfi Dursunoğlu yarattığı Huysuz Virjin karakteriyle 7’den 77’ye her yaştan insanın kalbine girmeyi başarmış, nevi şahsına münhasır, önemli bir karakterdi. 87 yaşındaki Seyfi Dursunoğlu 17 Temmuz 2020’de zatürre tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumarak sanat dünyasını yasa boğdu.

13 – Haldun Boysan

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Ankara Sanat Tiyatrosu ve İstanbul Şehir Tiyatroları'nda uzun yıllardır görev yapan Haldun Boysan, birçok dizi ve filmde unutulmaz karakterlere hayat verdi. Boysan, 31 Ağustos 2020'de 'Maria ile Mustafa' dizisinin çekimleri için bulunduğu Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde kalp krizi geçirerek 62 yaşında hayatını kaybetti.

14 – Timur Selçuk

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Türk sanat müziğinin değerli bestecilerinden Münir Nurettin Selçuk’un oğlu Timur Selçuk, besteleriyle müzik dünyasını altın harflerle yazdıran isimlerdendi. Ünlü sanatçı, 6 Kasım 2020 tarihinde 74 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti. Sen Neredesin, Beyaz Güvercin, Ayrılanlar İçin ve İspanyol Meyhanesi gibi daha onlarca unutulmaz şarkıya imza atan sanatçı Ümit Yaşar Oğuzcan, Orhan Veli, Atilla İlhan ve Nazım Hikmet’in şiirlerinden bestelediği şarkıları hala dillerde.

15 – Muhittin Korkmaz

2020’ye damgasını vuran magazin olayları

Uzun yıllar tiyatrolarda çeşitli karakterlere hayat verem Muhittin Korkmaz’ı Türk sinema izleyicisi Cem Yılmaz’ın filmi G.O.R.A., A.R.O.G. Yahşi Batı, Pek Yakında, Arif ve 216 filmleriyle tanıyıp sevmişti. Muhittin Korkmaz, 24 Kasım 2020 tarihinde koronavirüs tedavisi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

16 – Diego Armando Maradona

Dünya futbol tarihinin gelmiş geçmiş en yetenekli oyunculardan olan Maradona gerek oynadığı futbol, gerekse özel yaşantısıyla tüm dünyada magazin sayfalarının vazgeçilmeziydi. Beyin ameliyatı sonrası Arjantin-Tigres’teki evinde dinlenen 60 yaşındaki efsane futbolcu, 25 Kasım günü kalp krizi geçirerek hayata gözlerini yumdu. Ölümüyle tüm dünyayı yasa boğan Maradona için Arjantin’de 3 gün yas ilan edildi.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder