Bekir Saçar 2021 nasıl bir yıl olacak?
HABERİ PAYLAŞ

2021 nasıl bir yıl olacak?

2020’de tüm dünyada sokağa çıkma yasakları ve karantinayla tanıştı. Maskeler takıldı, seyahatler kısıtlandı, işler askıya alındı, restoranlar, eğlence mekanları kapandı. Hayatımıza ‘pandemi’, ‘yeni normal’, gibi kelimeler ekleyen, tarih kitaplarında büyük harflerle yer alacak olan 2020 yılını nihayet geride bıraktık. 2021’in nasıl bir yıl olacağını ve bizleri nelerin beklediğini merak ediyorsanız ünlü astrolog Can Aydoğmuş’a kulak verin.

Can Aydoğmuş / Astrolog

2021 nasıl bir yıl olacak

Değişim zamanı

2021 yılı özellikle değişimler yılı olacağı için hepimizin birçok şeyi değiştirmemizi sağlayacak. Bunun asıl nedeni 800 yıldan bu yana ilk kez 21 Aralık'ta Jüpiter’le Satürn’ün ilk kez bu kadar yakın yan yana geldi. Bu ne demek oluyor; Jüpiter özgürlük, Satürn disiplin adalet gezegeni. Yan yana gelmeleri de mucizeleri ve değişimleri yan yana getiriyor.

Haberin Devamı

Eskiyi bırakıp yeniye yönelin

Yeni yılın mayıs ayı sonuna kadar olan dönemi, herkesin hayatında kısır döngülerin kırılması, yapamadıklarını yapabilmesi için bir kapı açacak. O yüzden herkes bu dönemde özellikle farkındalığa yönelmeli. Evlerine Feng Şui yapmalı, düşünce sistemlerini daha çok olumluya yönlendirecek çalışmalar yapmalı. Devamlı olumlu pozitif imajinasyonlar ( kişinin yeni şeyler araması ve hayal dünyasına çeşitlilik katma çalışması) yapıp hayatlarının nasıl olmasını istiyorlarsa o şekilde hayal etmeli. Kişiler bu dönemde hayatlarında olacak değişimlere izin verip eskiyi bırakıp yeniye yönelmeli.

Düşkünlere yardım eli uzatın

2021 nasıl bir yıl olacak

Özellikle 2020’nin aralık ayında olan tutulmalar bunların başlangıcını gösterdi. Şimdi 2021’e özellikle mayıstan yıl sonuna kadar olan dönemde çok uzun zamandır beklediğimiz çeşitli konularla ilgili çözümler ve rahatlamalar olacak. Bu demek değil herkesin hayatında her şey rahatlayacak. Belli bazı konulara göre kişiden kişiye değişecek. Satürn iyiliksever olduğu için bu dönemde bol iyilik yapmamız çok önemli. O yüzden yardıma muhtaç insanlara, sokak hayvanlarına düzenli ve ritmik yardım yaparsak Satürn bize o kadar iyi gelecek.

Yarım kalan işlerinizi tamamlayın

2021 nasıl bir yıl olacak

22 Şubat 2021 ile 13 Nisan 2021 tarihleri arası dikkat edilmesi gereken bir dönem. Bu tarih aralığında daha geri çekilin, sakin olun ve gerginliklerden uzak durun. Merkür senede üç gün ters döner. Bu ters dönme tarihlerini internetten bakıp öğrenin ve defterinize kaydedin. O dönemlerde daha çok araştırmalara, incelemelere sorgulamaya yönelin. Taşınmak yeni bir işe başlamak gibi şeylerden uzak durup kendinizi araştırmaya ve soruşturmaya yöneltin. Yeni ay ve dolunay oluşum günlerini de tespit edip akıl defterinize not edin. Her başlangıç ve ilerleyişinizi yeni ay ile dolunay arasında yapın. Dolunay ile yeni ay arasında da daha sakin olun, yarım kalan işlerinizi tamamlayın. Bu şekilde senelik bir takvim programı yaparsanız 2021 yılınız daha verimli geçer.

Haberin Devamı
Sıradaki haber yükleniyor...
holder