Bekir Saçar Amerika’dan özel uçakla döndüler
HABERİ PAYLAŞ

Amerika’dan özel uçakla döndüler

Ebru Şallı ile sevgilisi Uğur Akkuş Eylül 2019’da evlenip büyük sürpriz yapmışlardı. Evlilik cüzdanının cebine koyan çift 16 aydır o ülke senin bu şehir benim bitmeyen balayı tatillerine devam ediyor. 2021’e Amerika’da giren aşıklar bir aydır Los Angeles, Miami ve Meksika’nın ünlü tatil merkezi Tulum’da güneşin ve denizin tadını çıkarıyordu. Ebru Şallı ile Uğur Akkuş Amerika’dan kiraladıkları özel uçakla bugün sabaha karşı İstanbul’a döndü. Şallı ile Akkuş doktordan aldıkları Covid-19 negatif raporlarını da uçuş öncesi sosyal medya hesaplarında paylaştı.

Haberin Devamı

Amerika’dan özel uçakla döndüler

Hayaller İsviçre gerçekler Dolmabahçe

70’li yılların çocuklarının en sevdiği çizgi film kahramanı Heidi’ydi. İsviçre Alpleri’ndeki bir köy bırakılan kimsesiz, çıplak ayaklı ve yardımsever Heidi, peynir, çikolata ve Alpler’den sonra dünyada İsviçre’nin simgelerinden biri olmuştu. Haidi’nin yaşadığı dağ evinin benzeri Dolmabahçe’deki Swissotel The Bosphorus’un bahçesinde Chale Restaurant adıyla İsviçre’nin geleneksel tatlarını misafirlerine sunuyor.

Siren Heidi - Ersin Peter

Amerika’dan özel uçakla döndüler

Modacı Siren Ertan ve eşi Ersin Kayalar’ın canı İsviçre yemekleri istemiş. Chalet’e giden çifte restoranın yöneticisi ‘burası sadece otel misafirlerine açık’ deyince ’ onlarda önce bir oda kiralayıp soluğu Chalet’de almış. Restoran girişindeki tahta Peter maketinin arkasına Ersin Bey, Haidi’nin arkasına da Siren Hanım geçip bu hatıra fotoğrafını çektirmiş. Ünlü modacı bu fotoğrafı sosyal medya hesabından ‘Heidi ve Peter İsviçre Alpleri’nde’ diye paylaştı.

Ceceli çifti Miami’de tatilde

Amerika’dan özel uçakla döndüler

Sosyetik sima Selin İmer bir dönem sosyetenin en haraketli en popüler kızlarından biriydi. Miami’de üniversite öğretim gördüğü yıllarda da Miami eğlence hayatının da en renkli simalarındandı. 2017’de popçu Mustafa Ceceli’yle evlenince gözlerden uzak mütevazı yaşam sürmeye başladı. Gençliğinin en güzel günlerini geçirdiği Miami’yi çok özleyen Selin önceki gün eşiyle Miami’ye gitti. Ceceli çifti ,tatillerine Miami’den sonra Jamaika ve Küba’da devam edecekler.

Sıradaki haber yükleniyor...
holder